IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 17 октомври

17 октомври 2017 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Не е изключено да направите непредвидени разходи. Покупките ще са свързани с любимите ви хора и всъщност ще ви доставят удоволствие. Възможно е да получите изгодна оферта за наем или придобиване на жилище.

Телец

Отношенията с колегите ще са много спокойни. Ще се радвате на подкрепата им и навременна намеса що се отнася до елиминиране на конкурентите ви. Не е изключено да получите известие, свързано с покупко-продажба на автомобил, но ще ви е трудно да вземете окончателно решение.

Близнаци

Трябва да повярвате в себе си, за да получите добри резултати. Веднъж постигайки поставената цел ще сте много по-оптимистични и сигурни в действията си. Бъдете искрени с роднините и приятелите си, те са на ваша страна.

Рак

Задълженията ви ще са повече от обикновено и е много вероятно да усетите умора. Въздържайте се от остри забележки, за да не си създадете неприятности. Четете подробно документите, които подписвате.

Лъв

Умението ви да общувате ще е изключително полезно днес. Ще имате важни разговори с влиятелни личности. Отделете време за приятелите и семейството. Ще се почувствате щастливи в тяхната компания.

Дева

Напрежението на работното място ще бъде овладяно след навременната намеса на някой от шефовете. Някои излишни задачи ще отпаднат, а за други ще получите важни инструкции и нови срокове за реализация. Новини, свързани с децата или по-млади роднини ще ви зарадват.

Везни

Ще ви ангажират с изпълнението на социална задача, която ще ви заинтригува. Ще се справите по-добре и по-бързо, отколкото сте предполагали. Използвайте оставащото ви свободно време за себе си, за разтоварване от напрежението.

Скорпион

Анализирайте приходите и разходите си. Ако имате намерение да купувате недвижимо имущество няма да уредите сделката днес. Проявете търпение към близките си, които по този повод може и да се разсърдят.

Стрелец

В състояние сте да постигнете висока степен на концентрация и ще се справите с работата си бързо и качествено. Не си губете времето с второстепенни занимания. Преценявайте разходите си пестеливо. Личните отношения ще са източник на радост.

Козирог

На преден план ще са заниманията, свързани с финанси и работната среда. Не е изключено да уговорите промяна на работното място или условията на труд. За да възстановите силите и душевното си равновесие ефективно, вечерта останете у дома с близките.

Водолей

Ще постигнете очакваните резултати, ако работите в синхрон с останалите членове от екипа. Отделете време за любимия човек. Идеята за импровизирано развлечение ще остави дълбоко впечатление.

Риби

Не се чувствате достатъчно сигурни в себе си и това ви създава усещане за тревога. Съвсем неоснователно, защото ще получите подкрепа както от приятелите си, така и от влиятелна личност. Овладейте емоциите, за да избегнете здравословни проблеми.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари