IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сбъднати детски мечти: Професия русалка

18 октомври 2017 12 40

Запознайте се с Русалката Кат

Снимка: Daily Mail

Снимка: Daily Mail

Катрин Грей има работа, за която мечтаят много малки момичета – тя е професионална русалка. Вдъхновена от анимационния филм „Малката русалка“, когато е била на петгодишна възраст, 32-годишната Катрин тогава знаела, че един ден тя също иска да е русалка, но не била съвсем убедена, че нейната мечта ще се сбъдне.

„Едно от нещата, които ми доставят най-голямо удоволствие, са подводните каскади, особено когато има големи морски същества до мен, като големи акули и делфини“, споделя тя пред Daily Mail Australia.

„Бях достатъчно луда, за да стана единственият човек в света, който плува с акули чук и тигрови акули, докато носи опашка на русалка.“

След като става инструктор по гмуркане, Катрин се влюбва в подводния свят и си спомня за детската мечта.

Малко по-късно се научава как да се гмурка свободно и създава първата опашка на русалка от неопрен и латекс. Така през май 2012 г. се ражда и Русалката Кат.

Тя има късмета работата да я отведе до някои красиви части на света като Египет, Червено море и Бахамите. Правила е и фотосесия на японски кораб, потънал по време на Втората световна война.

„Знаех, че не искам да бъда русалка само за забавление, исках да работя като такава и през първия месец имах резервации за много партита и събития“.

Като професионална русалка, Катрин посещава множество публични събития и провежда курсове за русалки в над десет различни страни.

Тя е жената зад Mermaid Kat Academy – първото училище за русалки. Идеята да създаде училището хрумва на Катрин, когато живее в Тайланд и работи като русалка за събития и фотосесии.

Снимки на професионалната русалка Катрин може да разгледате в нашата галерия.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари