IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 19 октомври

19 октомври 2017 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Някои действия или изказвания на околните може доста да ви изнервят. Не се поддавайте на провокации и не позволявайте да ви разубедят в намеренията ви. В състояние сте да контролирате емоциите и да следвате предпочитаната от вас тенденция.

Телец

Може да ви се струва, че само вие имате затруднения и неприятности, но това съвсем не е така. Околните сигурно ви изглеждат твърде уверени в действията и намеренията си, но ако наблюдавате по-внимателно ще забележите сериозни разногласия. Печелившата ви тактика днес е да действате самостоятелно.

Близнаци

Следвайте принципите си. Много е вероятно събеседниците ви да се разделят на две групи и едните да ви обвиняват в консерватизъм, а другите, напротив, в радикализъм. Поредното доказателство, че всичко е относително, всеки си има мнение и единственият ви вариант е аргументирано да отстоявате своето.

Рак

Помислете за преживените до момента неприятности и разочарованията от тях. Опитайте се да свържете причините с последствията. Само така ще осъзнаете грешките и ще преодолеете самосъжалението, ще загърбите миналото и всичко ще започне да ви се получава много по-лесно, отколкото сте си представяли.

Лъв

Лесно ще довършите изоставените си задачи, защото околните ще са склонни да ви съдействат дори без да ги молите и никой няма да ви създава затруднения. Ще ви помогнат да получите нужната информация, ще насочат вниманието ви към факти и подробности, благодарение на които ще се справите безпогрешно.

Дева

С каквото и да се захванете трябва да се опитате да вложите всичко от себе си. Действайте задълбочено, акуратно и концентрирано с идеята да откриете собствените си грешки преди някой друг да ги е забелязал. Работата ви в момента е под нечие наблюдение.

Везни

Околните може да не споделят или да не одобряват гледната ви точка. Не се считайте задължени да ги убеждавате. Действайте по предпочитания от вас начин, ако искате да успеете и оставете резултатите да говорят сами за себе си.

Скорпион

Проявете предпазливост днес. Въздържайте се от рискови действия и решения, които ще ви върнат назад. Работата ви ще е ефективна, ако действате търпеливо, методично и с доза прагматизъм по отношение на финансовите постъпления.

Стрелец

Някой умишлено ще ви създава проблеми. Лошото е, че няма да знаете причините за подобно поведение. Приемете, че го прави от завист. Единственият начин да избегнете конфликта е да реагирате достатъчно гъвкаво и да се дистанцирате максимално.

Козирог

Вглъбени сте в собствените си мисли днес и ще ви е трудно да общувате в по-широк кръг. Опитайте се да действате самостоятелно, за да не направите лошо впечатление и да отблъснете хората от себе си. Не се намесвайте в чужди занимания, за да не предизвикате враждебност.

Водолей

Мислете за себе си, за своята работа и за собствените си предпочитания. Няма значение какво и колко ще направите, все ще има някой недоволен. Оставете нещата такива каквито са, не се чувствайте длъжни да се натоварвате с чужди отговорности или да утешавате нечие засегнато его.

Риби

Точно когато си мислите, че сте се справили с всички набелязани задачи ще ви възложат нещо ново и доста по-трудно. Опитайте се да съсредоточите вниманието си към конкретната цел без да мрънкате, за да не се наложи да търпите обвинения, които може и да не са чак дотам справедливи, но със сигурност ще са неприятни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари