Десертите могат да бъдат не просто вкусни, но и естетически приятни. Това отново доказа сладкарят Динара Каско.
Тя нестандартно моделира торта, за да представи новия вид шоколад Ruby – рубинен шоколад, който бе създаден от швейцарски сладкари.
Чисто новото изкушение се характеризира с розов оттенък и има лек, фруктов вкус.
Вдъхновена от работата на артиста и инженер Матю Шлиан, Каско създава десерт, изработен от 81 уникални торти, покрити с целувчена глазура, ганаш, плодов конфитюр, хрупкава бисквита и покрит с вкусния розов шоколад Ruby.
Резултатът е изкусителен и изключително красив. Може да го разгледате в нашата галерия.














Краят на 2025 г. ще бъде повратен момент за три зодии
Минало и извънземни: Какво крият дълбоките води под леда на Антарктида
На Слънцето се появи зловеща усмивка: Поток от заредени частици се насочи към Земята
Спътници на SpaceX излъчват мистериозен сигнал
Микроби от облаците ще помагат в търсенето на живот на други планети
Драмата в Реал: Винисиус на колене пред фенове, играчи и треньори
Христо Янев разкри как успя да възроди ЦСКА
Всички резултати от мачовете за Купата на България
2 млн. долара за Карлос Насар от Бахрейн
Бъди звездата на града с новата колекция NINE WEST!
Женски хороскоп за ноември
Защо се будите в 3 през нощта?
„Следващият разговор“ от Джеферсън Фишър
Защо топлият душ намалява напрежението?
Какво е синдром на Кушинг?
В Русе въведоха уникален за България метод за разграничаване на фокална от дифузна коронарна болест
Побеляването на косата може би е защитен механизъм срещу рак
Остави коментар