IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-големите слабости на всяка зодия (I част)

17 февруари 2018 15 15

И как да ги преодолеете

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Никой не обича да признава своите слабости, защото повечето от нас ги приемат като признак за провал. Няма обаче човек без поне една слабост, която да му пречи в някаква степен.

Любопитното е, че определени слаби черти се наблюдават сред някои хора, а това, което ги обединява, е зодиакалният знак. Точно така – астрологията може да даде насоки и в това отношение.

Освен това звездите могат да ви кажат и точно какво да направите, за да ги преодолеете.

Кои са слабостите ни според зодията?

Овен

Най-голямата слабост на представителите на тази зодия е склонността им да се товарят повече, отколкото могат да поемат. Те казват „да“ на всички проекти и задачи, които им се връчват, независимо колко натоварени са в този момент.

Цялата тази работа в крайна сметка ги напряга до краен предел, особено ако не могат да спазят сроковете.

За да преодолеят тази слабост, те трябва да се научат да казват „не“, да намалят темпото и да не поемат много проекти наведнъж.

Телец

Телците имат състезателен дух, винаги искат да са на първо място във всичко и също така са ревниви. Те виждат в другите хора конкуренция – по отношение на половинката или приятелите им.

За да преодолеят тази слабост, родените под този знак трябва да си напомнят, че правят достатъчно и че другите хора невинаги са заплаха. Само защото някой друг е успешен, не означава, че те не са.

Близнаци

Слабостта на Близнаците е, че отлагат твърде много. Те знаят, че имат работа, но буквално ще направят всичко, за да я избегнат. Ще почистят стаята си, ще гледат телевизия, ще излязат с приятели, вместо да приоритизират отговорностите си.

За да работят върху тази слабост, Близнаците трябва да организират своето време по-ефективно. Ако големите ангажименти им вредят, те трябва да ги разбият на по-малки и да се фокусират върху тях.

Рак

Най-голямата слабост на Раците е, че невинаги споделят какво искат. Избягват да казват какво се върти в главата им, а вместо това се държат хладно и безгрижно. Когато нещо ги притеснява, те държат напрежението в себе си и се преструват, че всичко е наред.

За да работят върху тази своя слабост, представителите на тази зодия трябва да се научат, че гласът им е от значение. Ако просто могат да кажат как се чувстват, вместо да се преструват, че всичко е наред, ще се чувстват много по-добре.

Лъв

Слабостта на Лъвовете е, че понякога не мислят за другите хора. Те поставят нуждите си пред всички останали постоянно. Родените под този знак не желаят да правят компромиси и могат да бъдат егоистични.

За да преодолеят слабостта си, Лъвовете трябва да се научат да се разбират по-добре с другите. Те трябва да обмислят нуждите им и да се научат да правят компромиси.

Дева

Слабостта на Девите е, че те са твърде строги към себе си. Обвиняват се за всичко. Те са изключително самокритични, когато нещата се объркат.

За да преодолеят тази слабост, Девите трябва да си напомнят, че невинаги вината е тяхна. Те трябва да осъзнаят, че грешките предлагат опит и не означават, че са се провалили.

Утре очаквайте втора част на материала.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари

.... ( преди 6 години )
viarno za ovena i lele za moite blizna4eta - dvama , goliam i hlapenceto mi....
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар