IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Фитнес модел получи критики, че тренира бременна

21 октомври 2017 13 15

Емили Скай пък увери, че се чувства превъзходно

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Австралийският фитнес модел Емили Скай бе критикувана от потребители в социалните мрежи, че продължава с усилените тренировки по време на бременността ѝ.

32-годишната звезда на Instagram, която има повече от два милиона последователи, приема споделените критики, но не им обръща внимание. Тя обясни, че всяка бременност е различна и хората не трябва да сравняват една с друга. Самата тя в момента е в 31-вата гестационна седмица и уверява, че се чувства превъзходно.

„Хората ще кажат неща като „Не можете да направите това...“ и аз буквално просто клякам“, казва тя пред POPSUGAR. – Просто трябва да се смеете.“

„Откакто за първи път съобщих, че съм бременна, чувам всякакви мнения на хората. Мнозина отрекоха това, което правя“, каза още Емили и уверява, че се е научила да не слуша всички тези гледни точки.

Вчера бях в болницата. Бях цяла нощ с лоши стомашни спазми и болки в гърба. Бях обезпокоена, че имам контракции“, каза моделът в публикация на Instagram. – Моят лекар ми направи ултразвук и след прегледа стана ясно, че всичко е наред“.

Емили казва, че се тонизира с пренатални упражнения и през последните месеци посещава фитнеса едва два пъти седмично.

„Липсват ми тренировките, но просто чувствам, че е важно да си почивам“, разкрива тя.

Вижте я в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари