IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тези зодии са пристрастени към музиката

20 октомври 2017 13 30

По този начин изразяват себе си

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Имате ли любима песен? Винаги ли свързвате онова, което се случва в живота ви, с песента, която чувате?

За някои хора музиката е всичко. При тях слушалките са сред основните аксесоари, без които не излизат никъде. Някои дори заспиват с музика.

За тези хора музиката дори играе ролята на мотиватор, тя е движещата им сила. Чрез нея те изразяват себе си най-добре.

Това описание може да се отнесе към някои зодии. Кои са тези, които са пристрастени към музиката?

Риби

Рибите са най-творческите личности в зодиака. За да бъдат щастливи, те трябва да могат творчески да изразяват себе си, затова много от тях се обръщат към музиката.

Макар не всички, родени под този знак, да са музиканти, едва ли има представител на тази зодия, който да не цени и интерпретира музиката и текста на песните според своя житейски опит.

Те се чувстват живи, когато са иновативни, а музиката непрекъснато се променя, което прави Рибите щастливи.

Телец

Телците са здраво стъпили на земята и често се нуждаят от бягство от реалността. Повечето пъти се обръщат към музиката, за да направят това.

Родените под този знак са изключително чувствителни и обичат усещането и начина, по който музиката изразява най-романтичните и фини части на душата. Басът е това, което прави тяхното музикално преживяване толкова приятно.

Дева

Девите искат да си вземат максимално от живота във всеки един аспект.

Да могат да се загубят в танците и да се отпуснат е нещо, което обичат от сърце. Те обичат да бъдат толкова гъвкави и освободени, колкото им се иска, и музиката прави това възможно.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари