IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 21 октомври

21 октомври 2017 07 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Интуицията ви е силна, способни сте да усетите чуждото настроение дори човекът срещу вас да е много сдържан. Подходящ ден за камерна вечеря с любимия човек и провеждане на разговори, които при други обстоятелства биха се случили трудно. В момента сте в добър синхрон.

Телец

Настроението ви е оптимистично и сте склонни да използвате цялото си въображение в организацията на някакво развлечение. Няма да се наложи, защото най-вероятно ще ви посетят неканени гости. С тяхна помощ не само ще се забавлявате, но направо няма да усетите как лети времето.

Близнаци

Добри новини от далече не само ще ви зарадват, но и ще ви успокоят. Промяна, която очаквате с нетърпение ще се случи много по-скоро, отколкото сте си представяли. Свързана е с пътуване или обучение и ще засегне ежедневието ви за дълъг период от време.

Рак

Предстои ви някаква публична изява. Опитайте се да подходите с много въображение, ако искате да направите неизличимо впечатление. Не е изключено да получите интересни оферти за обща работа или бизнес.

Лъв

Много сте проницателни днес. Ще свържете смисъла на дребните детайли в цялостен образ и ще ви хрумне начин за бавно, но устойчиво подобряване на социалния ви статус.

Дева

Настроението ви е оптимистично и сте готови да посрещнете с усмивка дори някои несполуки. Няма да сгрешите, ако заложите на чувството си за хумор днес. В състояние сте да накарате дори най-мрачните хора от обкръжението ви да се усмихнат.

Везни

Непредвиден разговор или среща ще ви подтикне да помислите за някои промени, които бихте желали да реализирате в ежедневието ви. В момента желанието ви е по-голямо от възможностите и събитията няма да се случат много бързо, но независимо от това не бива да се отказвате. На моменти може да се наложи и да рискувате.

Скорпион

Мислите ви са насочени много повече към езотеричното, отколкото към реалното. Склонни сте да преувеличавате някои опасности. Не споделяйте опасенията с близките си. Не само няма да ви разберат, но не е изключено стигнете до остри противоречия с неприятни последствия.

Стрелец

Преценката ви за днешния ден зависи от това с какви хора ще общувате. Ролята на добър слушател е за предпочитане пред тази на добър събеседник. Информацията от разговорите ще ви подскаже ефективен начин, по който можете да представите себе си и постиженията си.

Козирог

Помислете дали не е време да намалите темпото на забързания си живот и да си създадете по-добра организация на ежедневието. Фактът, че вършите някои неща в последния момент е причина за напрежението, което понякога ви обхваща. Ще се почувствате много по-уверени в себе си, ако си правите подробен график и се стараете да го следвате.

Водолей

Ще получите покана за парти, която в никакъв случай не бива да отхвърляте. Освен познатите ви ще присъстват и много непознати, които ще се окажат изключително интересни събеседници. Разговорите с тях ще се отразят на перспективните ви планове.

Риби

Интересите ви днес ще са свързани предимно със семейството. Не е изключено съвсем обикновен разговор да ви подтикне да направите родословно дърво или да се заровите във фамилната си история. Някои факти ще ви удивят, а други ще предизвикат у вас истинска гордост.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари