IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 22 октомври

22 октомври 2017 07 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Динамичен ден. Непрекъснато ще се налага да пренасочвате вниманието си ту към едно, ту към друго. Не оставяйте недовършени задачи. Избягвайте контактите с непознати, особено по време на път.

Телец

Почти целият ден ще мине под отегчителния похлупак на битовите занимания. Няма как да ги избегнете и затова е желателно да сте експедитивни и да се справите възможно най-бързо. Утешителната ви награда ще е обстановката у дома, която ще стане изключително приятна.

Близнаци

Едва ли ще можете да наречете деня скучен. Ще започне с интересни новини, които отдавна чакате и ще се наложи да тръгнете на път. Съхранявайте старателно документите и парите си. Съществуват предпоставки за инцидент.

Рак

Прекалено сте чувствителни и приемате чуждите неприятности твърде лично. Избягвайте контактите с личности, които ви натоварват. Ориентирайте се към любимите си занимания.

Лъв

Творческият ви потенциал е силен и възприемате идеите си като изключително полезни и приложими. Първоначално близките няма да реагират с ентусиазъм. Постарайте се да ги убедите, вместо да се цупите.

Дева

Едва ли някой би успял да наруши душевното ви равновесие днес. По стечение на обстоятелствата ще попаднете на разправия между съседите и ще успеете да оправите нещата. Досега може никой да не е забелязвал присъствието ви, но вече ще се радвате на популярност. на чувството си за хумор днес. В състояние сте да накарате дори най-мрачните хора от обкръжението ви да се усмихнат.

Везни

Постарайте се да си осигурите активна почивка. Имате нужда от „презареждане“ и възстановяване на силите. Не се връщайте към стари, отдавна прекратени отношения.

Скорпион

Непредвидена среща с някой, който преди време ви е създал неприятности може да провокира у вас мисъл за отмъщение. Помислете за последствията преди да насочите енергията си към разрушителни дейности.

Стрелец

Надявате се на разбиране, а ще се натъкнете на безразличие. Ситуацията ще ви се стори твърде безнадеждна и ще ви развали настроението. Няма място за песимизъм, сега със сигурност знаете кой не заслужава доверието ви.

Козирог

Анализирайте съответствието между цели и постижения. След това помислете за причините, които са ви попречили да реализирате някои цели. Най-вероятно ще установите, че са били незначителни и е по-добре да ги игнорирате.

Водолей

Събитията ще са сложни и противоречиви. Ако помогнете на някого ще се окаже, че може да навредите на друг. Печелившият ви вариант е да се дистанцирате и да мислите предимно за себе си.

Риби

Отношенията с близките ще са хармонични и това ще ви зареди с оптимизъм и добро настроение. Организирайте си излет с тесен кръг приятели сред природата. Ще се почувствате като преродени.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари