IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 23 октомври

23 октомври 2017 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Би било грешка да не се възползвате от способностите си днес. Въздействащи сте, речта ви е гладка, мисълта ясна, а идеите конструктивни. По-добре е да ги запишете, макар и в най-общ план, отколкото да ги обсъждате. Когато всичко ви се избистри пристъпвайте директно към реализация.

Телец

Успешно ще се включите в някаква публична изява. Ще получите висока оценка за работата си или за проект, по който работите от доста време. Приятелите ще ви спретнат мило импровизирано тържество. Забавлявайте се.

Близнаци

С добри новини отдалече ще започне днешният ден и голяма олелия ще се вдигне около вас. Ще ви е трудно да се концентрирате и да свършите някаква отговорна работа, затова е по-добре да се ориентирате към лесни дейности, изискващи въображение като подобряване на интериора или дребни домашни задачи.

Рак

Динамичен, може би малко изтощителен, но запомнящ се ден. Ще се наложи да организирате някакво общо мероприятие и да общувате интензивно с всички останали участници. Ще участвате в начинание, което ще ви зарадва.

Лъв

Работата ви ще се състои основно от обработване на документи, свързани с някаква финансова сделка. Прочетете всички условия внимателно и покрийте текущите си задължения, защото ще се наложи да заплатите за някакви допълнителни услуги. Кръгът ви от познати ще се разшири. По-добре е да отклоните покана за участие в публично мероприятие.

Дева

Ще имате възможност да започнете някакво задочно или дистанционно обучение в област, различна от актуалните ви занимания и изискваща творческо мислене. Не се отказвайте. След като добиете базови познания бихте могли да промените сферата си на работа или да вършите две различни дейности едновременно.

Везни

Обкръжението ви днес ще е много разнообразно. Ще общувате с различни хора и първоначално това ще ви хареса, но в един момент ще ви изтощи. Не е изключено да откриете, че ведрата усмивка невинаги е гаранция за добри намерения.

Скорпион

Слънцето навлиза във вашия знак в 8:27 ч. тази сутрин и ще ви подари изненада. Ще ви предложат да ръководите колектива, в който към момента участвате. Първоначално ситуацията ще ви шокира, макар че няма причини да се изненадвате. Приемете я като признание за положеното до момента старание и добра работа.

Стрелец

Ще има на какво да се зарадвате днес и ще е свързано или с романтичните ви отношения, или с творческа дейност, с която се занимавате от известно време. Каквото и да е, може да се каже, че се случва в точния момент. В състояние сте да се справите с всички предизвикателства, които ви се изпречват.

Козирог

Мисълта ви е ясна и бърза и ще впечатлите околните с нестандартните методи, които сте готови да приложите в работата си. Ще получите висока оценка и възможност да започнете обучение в предпочитана от вас област за повишаване на квалификацията и подобряване на уменията ви.

Водолей

Ще получите интересно предложение, което ще се отрази положително на финансовото ви състояние. Мислете бързо, разчитайте на опита и уменията си. Нищо не може да ви попречи, ако си изградите правилна тактика.

Риби

С каквото и да се захванете днес ще го довършите впечатляващо. Предстои ви важна среща с личност, която не познавате много добре, но се интересува от работата ви. Убедителни сте и ще напреднете, ако успеете да представите стратегията си разбираемо.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари