IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичният ви хороскоп за 23-29 октомври

23 октомври 2017 06 40

Какво вещаят звездите за следващите седем дни

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 23-29 октомври, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ориентирайте вниманието си към професионалните и делови отношения. На моменти ще са доста обтегнати, но във ваша полза е да не провокирате спорове и да контролирате емоциите. Бъдете готови за компромис и отстъпление, ако се наложи. У дома са възможни противоречия с представителите на по-младото или по-възрастно поколение, които по никакъв начин няма да са склонни да приемат аргументите ви, колкото и да са логични. Враговете или конкурентите ви може да си послужат с непозволени методи, опитвайки се да ви отстранят от пътя си.

Телец

Едва ли нещо би могло да ви затрудни през тази седмица. Резултатите ще са пряко свързани с умението ви да общувате, да представите идеите си разбираемо и да разпределите времето си оптимално. Ако ви стане скучно и решите, че задължително трябва да направите нещо ново, то ориентирайте вниманието към външния си вид, обаче без да прекалявате с разходите. Имунната ви система е леко нестабилна, ограничете контактите с видимо болни хора. Дозирайте натоварванията и си осигурете достатъчно сън.

Близнаци

Характеристиката на периода може да се опише само с една дума: разширение. Във всякакъв смисъл. Много е вероятно да разширите жилищното или служебно пространство, което ползвате. Да разширите влиянието или контактите си или да се увеличат членовете на семейството ви. При всички случаи ще сте доволни от резултата. Вземете незабавни мерки, ако усетите, че се разболявате. Избягвайте покупките, които сте в състояние да направите в изблик на емоции.

Рак

Творческият ви потенциал е силен и ще ви хрумнат поредица интересни идеи. Не е изключено да решите да се включите в група, занимаваща се с някакъв вид изкуство или друга дейност, свързана с вдъхновение. Предстоят интересни запознанства. В случай, че все още сте необвързани не се учудвайте, ако роднините ви поканят на някакво тържество. Истината е, че ще се опитат да ви сватосат. Контактите ще са интензивни, така че вземете превантивни мерки срещу вируси и простуда.

Лъв

Интересен период ви предстои. Не са изключени непредвидени финансови постъпления, които сте склонни да профукате тутакси за покупка на техника или електроника. Ще реализирате и няколко кратки пътувания свързани както с работа, така и с развлечение, а най-вече с нови контакти. Общителни сте, романтични преживявания няма да липсват, но преценявайте позицията си обективно и не се хвърляйте в съмнителни авантюри.

Дева

Тонусът ви е стабилен и сте много по-инициативни от обикновено. Разпределете времето си между физическите и интелектуални занимания равномерно. Ще се наложи да се справите с интересно противоречие: колкото сте по-самостоятелни и независими, толкова повече ще привличате вниманието и ще притегляте около себе си обкръжение. Интензивните контакти може да станат повод за ревност. Въздържайте се от покупка на предмети без практическо приложение.

Везни

В началото на седмицата може да се почувствате леко разколебани, неуверени в себе си. Може да звучи странно, но след като Слънцето навлезе в знака на Скорпиона ще сте много по-инициативни, организирани и работоспособни. Ще се справите с дейности, които до момента са ви затруднявали. Обсъждайте важните решения с любимия човек. Ще постигнете хармония в отношенията, ако съчетавате желанията и адаптирате вкусовете си един към друг. Не прекалявайте с разходите.

Скорпион

Възможности за изява няма да липсват, но е желателно да изразходвате енергията си пестеливо. Напредъкът ви зависи от готовността да се самообразовате и да усвоявате нова информация. Част от работата ви ще е свързана с творчески хрумвания, а друга част с интензивни контакти. Подхождайте към тези задачи само, ако се чувствате готови за изпълнението им. Проявете наблюдателност и предпазливост. Някой може да се опита да огласи ваша лична тайна или да ви въвлече в интрига.

Стрелец

Част от заниманията ви ще изискват здрава логика, за другата част можете да разчитате на интуицията си. Едва ли ще се натъкнете на сериозни затруднения, стига да запазите обективната си преценка за фактите. Успехът ви подтиква към самонадеяност и идеализация на действителността, които ще ви изиграят лоша услуга. В личен план ще се случат приятни изненади. Ще получите покана за парти или мил подарък.

Козирог

Активни сте, действени и проницателни. Ориентирайте вниманието си към сложните задачи. Сега не само ще се справите, но ще успеете да коригирате стари грешки или просто да подобрите някои от предишните си резултати. Мисълта ви е ясна и обмисляте всеки свой ход с шахматна точност, което е залог за напредък. Не е изключено да получите допълнителни финансови постъпления или предложение за по-добра работа. Ще имате възможност да реализирате някои битови подобрения по идея на любимия човек. Съвместната работа ще освежи отношенията ви.

Водолей

Не е изключено да предприемете някаква промяна, свързана с работата или местоположението си под чуждо влияние. Независимо от опитите на близките да ви разубедят под предлог, че рискът е голям, ще направите всичко, за да осъществите замисъла си. Най-вероятно резултатът ще ви разочарова и ще прекратите взаимоотношенията си с човека, който ви е подхвърлил идеята. Положителният ефект ще е свързан само с новите впечатления и емоции, а отрицателният с „изтънялото“ ви портмоне. Ситуацията ще се нормализира, благодарение на намесата на по-възрастна жена. Отделете време за спортни занимания или престой сред природата.

Риби

Със задачите, които зависят лично от вас няма да имате проблеми, но с екипните занимания може да се случат затруднения. Опитайте се да разберете точно какво се изисква от вас преди да се захванете за дадена работа. Възползвайте се от забележките, за да подобрите уменията си. Кръгът ви на общуване ще се разшири значително. Все още не сте готови за стартиране на самостоятелни проекти. Не смесвайте личните с професионалните отношения и не събирайте хора от две различни компании на едно и също мероприятие. Ще се стигне до конфликт.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари