IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 24 октомври

24 октомври 2017 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

С колкото повече неща се захващате, толкова по-дълбоко ще затъвате. Ще се наложи да пренебрегнете едно за сметка на друго и може да изпаднете в неудобна ситуация, в която сте уязвими. Не си го причинявайте.

Телец

Нагласата ви, че ще се занимавате със самостоятелна работа днес ще се окаже илюзорна. Ще се наложи да се включите в някаква групова дейност при това с доста отговорна функция, защото сте в състояние да прецените фактите обективно и многопосочно. Решенията ви ще са правилни и ясни.

Близнаци

Няма значение какви точно са ви плановете и с колко време разполагате. В повечето случаи ще ви е трудно да вземете окончателно решение по казусите, с които се занимавате, защото непрекъснато ще откривате някакви недостатъци. Почерпете опит от съществуващите практики или си оставете възможност за актуализация.

Рак

Добре обмислените ви действия ще дадат повече от добри резултати. Не позволявайте на никого да ви разколебава в решенията ви, защото сте прозорливи и забелязвате подробности, които всички останали са готови да подминат с безразличие.

Лъв

Приемайте събитията откъм веселата им страна и реагирайте с чувство за хумор на обичайните затруднения. Ако се задълбочавате прекалено много днес ще си докарате главоболие и безсъние, което хич не ви трябва. Даже фактът, че в такъв мрачен ден сте накарали хората около себе си да се усмихнат си е голямо постижение.

Дева

Споделяйте идеите си само с онзи, който може да ви помогне да ги реализирате и не би ви навредил. Не бързайте и се съобразявайте с възможностите си. Най-важната ви задача днес е да поставите в ред собствените си мисли и да координирате решенията си с общите.

Везни

Със сигурност ще си навредите, ако се опитвате да участвате на всякъде и във всичко днес. Действията ви, колкото и да са добронамерени, може да бъдат преценени неправилно като опит да узнаете чужди тайни или да се бъркате в нечия работа. Има толкова безплатни удоволствия, на които можете да се насладите, като есенните багри, например, вместо да правите непоискано добро.

Скорпион

Наблюдавайте и анализирайте случващото се около вас преди да се потопите изцяло в каквато и да било дейност. Ще имате възможност да предприемете някои промени и ще съжалявате, ако не се възползвате. По-важно е да структурирате перспективните си планове, отколкото да реализирате на всяка цена днешните.

Стрелец

Не разчитайте изцяло нито на паметта, нито на интуицията си, защото може да ви подведат. Преценете кой е най-лесният начин да се справите с проблемите си и се опитайте да го приложите. Правете нещата не защото трябва, а защото ги умеете.

Козирог

Наричайте нещата с истинските им имена. Вслушвайте се в разговорите на околните, особено когато става дума за приходи, заплати и инвестиции. Ще имате възможност да си направите интересни заключения.

Водолей

Колкото е по-динамична и по-енигматична работата ви днес, толкова повече ще ви увлича и толкова по-добре ще се справите. Идеите ви са оригинални. Ще ги приложите, стига да не подхождате към предизвикателствата хаотично.

Риби

Нужно ви е време за да дефинирате ясно статуса си към момента. Може да ви се стори, че някои от надеждите ви са излъгани или целите неосъществими. Няма начин да запазите позициите, ако не вярвате в себе си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари