IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тревогите на една Plus-size блогърка: Отслабването убива интимния ѝ живот

4 ноември 2017 11 45

Мъжете губят интерес към нея

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Когато Кели Гловър тежала 152 кг, мъжете постоянно са я канели на срещи. „Никога не съм имала проблеми в това отношение, имах ухажори и излизах постоянно на срещи“, споделя тя. 

След като отслабнала с 67 кг обаче, всичко се променя. Plus-size блогърката признава, че с месеци наред не можела да проумее на какво се дължи това. За Кели липсата на интерес от страна на противоположния пол е много неочакван страничен ефект от огромната загуба на тегло. 

Тя отслабва драстично, когато се връща в Сидни, след като е живяла в Лос Анджелис. 

Заради неприятният развой в интимните ѝ отношения, Кели решава да проведе свое проучване. То я отвежда при неин приятел, за когото тя знае, че може да даде честно мнение. 

Според него мъжете са по-уверени, когато излизат с по-пълни жени. Те смятат, че има по-малък шанс за отхвърляне, така че тогава са по-смели. Оказва се, че Кели вече не изглежда отчаяна и поради тази причина мъжете са по-плахи да я канят на срещи. 

Кели обаче взима нещата в свои ръце. Тя създава свой профил в приложение за запознанства, където жени първи трябва да изпратят съобщение. 

„Слагам край на пасивния интимен живот и чакането някой да ме покани на среща“, уверено съобщава Кели. 

Нейни снимки може да разгледате в нашата галерия

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари