IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зодиите, които най-често поемат рискове

31 октомври 2017 15 40

Те обичат промените

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Всеки поема известни рискове в живота си. Понякога те са малки – да се втурнем в метрото, когато вратите се затварят, докато друг път са по-големи – като да оставим всичко и да се преместим в нов град сами.

Когато рискът е добре обмислен и ползите са повече от евентуалните загуби, това може да се окаже умно решение.

Някои хора поемат непремерен риск, сякаш това е в кръвта им. Те действат импулсивно и често дори безразсъдно. Те просто обичат прилива на адреналин, когато са в близост до опасност. Всичко това е характерно за представителите на някои зодии.

Кои са знаците в зодиака, които са склонни да поемат рискове?

Близнаци

Близнаците са много непостоянни в своите решения. Понякога може да действат прибързано. Ако не знаят кое решение да вземат, те просто си затварят очите, образно казано, и избират най-рискованото.

В случай че са недоволни от своята работа например или от живота си като цяло, те може да оставят всичко и да се преместят в нов град.

Това може да е доста рисковано решение, но Близнаците са гъвкави и готови да поемат рискове, за да получат това, което искат.

Лъв

Родените под този знак обичат драматичните промени в живота си. Те са родени лидери, затова не се притесняват да поемат отговорност и да водят останалите.

Ако никой друг не е склонен да поеме риск, те ще бъдат първите, които да го направят.

Когато става дума за свободното им време, те вероятно ще се впуснат в изпълнени с адреналин дейности като скачане с бънджи или каране на мотор. Лъвовете обичат тръпката от избора на най-рисковия път.

Скорпион

Скорпионите са смели и изобретателни. Те смятат, че най-големите рискове заслужават да бъдат предприети. Представителите на тази зодия обичат да опитват нови неща.

Те се вълнуват, когато става дума за вземане на решения. Те рядко играят на сигурно и са достатъчно смели, за да търсят нови възможности, дори ако те са съпроводени с рискове.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари