IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Първата ни дама: Запознах се с Румен в Бургас, помагаше ми по математика

2 ноември 2017 07 10

Смятам се за свободен човек, твърди Десислава Радева

Снимка: Олег Попов, Tialoto.bg

Снимка: Олег Попов, Tialoto.bg

Десислава Радева, съпругата на президента Румен Радев, разказа публично за запознанството им и началото на техните отношения.

"Познавам Румен от 30 години. Запознахме се в Бургас... Станахме приятели, започна да идва в къщи", спомня си първата дама в откровено интервю пред списание EVA.

"За мен да си свободен означава да казваш истината. Смятам себе си за свободен човек, защото казвам истината. Всъщност своята истина”, казва Десислава Радева.

В интервюто си тя не спестява грешките, които е правила, не крие своето откровено и честно мнение за всичко онова, с което живеем днес.

Радева говори открито за това как възприема засиления интерес към себе си и дали това я кара да се въздържа от публични изяви в социалните мрежи.

Съпругата на президента разказва каква е била в ученическите си години в Бургас, как е работила като модел, защо е напуснала английската гимназия в последната година на обучението си и, разбира се, как се е запознала със съпруга си…

"Познавам Румен от 30 години. Запознахме се в Бургас... Станахме приятели, започна да идва в къщи. Помагаше ми по математика. Предстоеше ми кандидатстване, а нали той е златен медалист от математическа гимназия. Винаги ми е помагал, винаги съм чувствала, че мога да му имам доверие", казва тя.

Първата дама разказва и за работата си в "Каналето", за хората, на които се възхищава и вярва, за това как възприема успеха и неуспеха.

"Сега е модерно да се измерва успехът. Имам една много любима мисъл на Чърчил, която обичам да си припомням. Успехът – това е ентусиазмът, с който се придвижваш от един неуспех към друг. Животът е синосуида. Ето ме мен – днес съм съпруга на президента, утре – съпруга на бившия президент. И в кой от двата момента ще бъда по-щастлива?", пита Радева.

Още актуални новини от деня четете в Dnes.bg

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари