IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Риби: Годишен и любовен хороскоп за 2018 година

26 декември 2017 15 20

Какво очаква представителите на този знак през следващата година

Снимка: Pixabay

Снимка: Pixabay

2018 г. ще бъде особено успешна за художници, писатели и музиканти. Те ще имат пълната свобода да разгърнат своите творчески възможности и ще изпитат истинско удовлетворение.

Рибите, които работят в рекламния бизнес, също ще имат повод да гърмят шампанското, но техният талант ще бъде оценен финансово най-рано през март.

Успехите ще подобрят личния ви живот, но когато става въпрос за романтика и флирт – почти няма да ви остава време.

Взаимоотношенията в семейството ще бъдат на ниво през цялата година, не се очакват съществени трусове. Все пак трябва да сте наясно, че това зависи изцяло от вас. През летните месеци ще се занимавате с имоти, като именно тогава се очаква да разрешите проблема си и да се нанесете в ранната есен в ново жилище. За голяма част пък предстоят ремонти на дома именно в месеците за отпуск.

Рибите, които нямат сериозна връзка, могат през следващата година да се „загубят“ в множество романи.

Есента отново е време за възход, талантът на Рибите няма да остане незабелязан. Очаквайте подкрепа от високите етажи на властта и администрацията. Времето е подходящо да реализирате мащабни бизнес проекти.

Декември пък е най-подходящият месец за тези Риби, които ще мислят за активна почивка. Ако имате възможност – планирайте мястото, където да реализирате любимите си хобита.

Краят на годината ще бъде богат на романси в офиса, но те ще са сполучливи единствено за Рибите без партньор.

Любовна прогноза за Рибите за 2018 година

Не избирайте партньора си по външния вид и облеклото. В Годината на Жълтото куче е желателно да обърнете внимание на вътрешния свят на човека до вас.

Риби, първа декада (20 февруари – 28 февруари)

Няма да има представител на Риби от тази декада, който да страда от несподелена любов. Вие ще сте обект на ухажване, но това е само на пръв поглед. Вашият избор ще бъде водещ и няма да се поддавате на други кандидати за сърцето ви. Ако още не сте срещнали половинката си – бъдете активни, не си стойте у дома и всичко ще се нареди според вашите планове. Не чакайте принца, той е само в приказките.

Риби, втора декада (1 март – 10 март)

Годината на Жълтото куче ще бъде доста интересна за вас, а в обкръжението ви ще се появят много нови и интересни хора. Сред тях със сигурност ще има такива, които ще искат да „прострелят“ сърцето ви. Най-добре се вслушайте в интуицията – тя ще бъде вашият най-сигурен съветник в любовта.

Риби, трета декада (11 март – 20 март)

Побързайте да се сдобиете с красив бански костюм – през 2018-а ще се къпете в реката, наречена Любов. Само не забравяйте, че освен любовни трепети има и разочарования. За тези, които нямат партньор, е хубаво да не се впускат във връзките с големи очаквания. Независимо, че годината е добра и вещае запознанства с очарователни хора. За тези, които са открили вече любовта, годината е подходяща за най-важната крачка в отношенията – бракът.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари