IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 9 ноември

9 ноември 2017 06 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Независимо от предпочитанията ви ще попаднете във водовъртежа на събитията. Заниманията ви ще са съпроводени с тревоги. Предстоят трудни разговори, изпълнени с елементи на неразбиране, напрежение, смут. Контролирайте емоциите, за да не допуснете фатални грешки.

Телец

Началото на деня ще е спокойно, но ще се окаже нещо като „затишие пред буря“. Ще се оформят противоречия в близкото ви обкръжение и напрежението много скоро ще стигне до критичната си точка. Изразете позицията си ясно. Едно от условията за напредък е да имате лично мнение и да го отстоявате.

Близнаци

Следвайте убежденията си, а не чуждите аргументи. Не се съмнявайте в собствените си възможности, съмнявайте се в прекалено щедрите обещания. Преценете дали ще ви е необходима помощ, огледайте се и решете на кого можете да имате доверие. След това ще са ви нужни само две неща, последователност и упоритост.

Рак

Както енергетиката, така и настроението ви са стабилни. Няма причини да не реализирате намеренията си. На моменти може да сте раздвоени между желанието за самостоятелност и необходимостта от общуване, но едва ли ще е задълго. Важното в случая е да прецените правилно силите си, независимо от предполагаемите затруднения.

Лъв

С колкото повече информация разполагате, толкова по-предпазливо трябва да я прилагате. Реалността леко ще се размине с предположенията ви. Запазете спокойствие и си дайте сметка за детайлите преди да вземете окончателно решение по „горещите“ въпроси. Препятствия, които ви изглеждат лесни може да се окажат „костелив орех“.

Дева

Съобразявайте се с обстоятелствата, които може да затруднят работата ви днес. Обсъждайте решенията, независимо колко сигурни се чувствате в себе си. Не се обвързвайте с окончателни договори, ако не разполагате с всички параметри на изпълнението и крайния резултат.

Везни

Няма да напреднете много, ако вършите работата си с досада. Събитията ще са разнообразни, важно е да запазите доброто си настроение и да подхождате към проблемите с увереност в добрия краен резултат. Мислете мащабно и влагайте повече свобода в действията си.

Скорпион

Ще напреднете с дейностите, изискващи повече време за реализация. Ще реализирате и някакво свое лично желание, свързано с материална или духовна придобивка. Като цяло денят ще е в групата на успешните, стига да не се конфронтирате с близките си.

Стрелец

Непредвиден разговор ще ви въодушеви и зареди с положителни емоции. Първоначално може да ви е трудно да ориентирате мислите си към ежедневните задължения и да действате леко хаотично. Изграждайте си варианти, но не губете контрол върху текущата работа.

Козирог

Енергични сте и ще ви трябва много по-малко време за финализиране на каквато и да било дейност. В същото време сте и непривично емоционални. Намалете контактите, защото в изблик на „вдъхновение“ може да кажете нещо, за което скоро да съжалявате.

Водолей

Не позволявайте да ви въвличат в интриги. Не вярвайте на недоказани твърдения и на откровени клюки. Някой се опитва да въздейства върху личните ви отношения. От вас зависи да прекратите опитите още в самия им зародиш.

Риби

Ще се наложи за известно време да спрете заниманията си по дългосрочните задачи и да промените някои параметри на текущите. Ситуацията ще е леко напрегната. Ще се справите много по-добре, ако не се паникьосвате излишно. Не е изключено да се наложат и допълнителни разходи по цялата дейност.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари