IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ето кои са най-пленителните зодии

9 ноември 2017 15 20

Не може да не забележите, когато влизат в стаята

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Пленителното присъствие е едно от специалните качества, които приемате за даденост, когато ги притежавате. Ако обаче не е сред характеристиките ви, се чудите какво може да направите, за да го развиете.

Когато пленителна личност влезе в една стая, тя не остава незабелязана. Тези хора не се притесняват да покажат истинската си същност, те не се безпокоят, че ще бъдат отхвърлени, ако останалите научат за техните слаби и силни страни.

Кои са зодиите, които притежават тези отличителни черти?

Скорпион

Има нещо много специално в представителите на тази зодия. Не става дума просто за сексапил – в тях има много повече от това. Те са уверени, мистериозни и притежават нещо, което кара хората да искат да научат повече за тях.

Скорпионите могат да ви омагьосат когато говорят, нямат затруднение да събират хората и да ги накарат да се почувстват специални.

Телец

Телецът е като природна сила. Когато представител на тази зодия влезе в стаята, обикновено се появява усещането, че тя се изпълва с магнетизъм и енергия. Те имат силна жажда за живот.

Флиртът е в кръвта им и може да изглежда, че флиртуват, дори и това да не е така. Телците са очарователни и когато те насочат вниманието си към вас, вие се чувствате специални и очаровани.

Макар Телците да обичат да си стоят вкъщи, понякога те просто трябва да излязат и да се забавляват, и това е времето, когато се чувстват най-живи.

Козирог

Може да сте останали с фалшивото впечатление, че Козирозите са антисоциални и донякъде предсказуеми. Истината е, че те са жизнени, социални и възхитителни. Обичат да пътуват и когато посещават нови места, те обикновено завързват нови приятелства.

Колкото повече опознавате родените под този знак, толкова по-очарователни и пленителни ви изглеждат те.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари