IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 10 ноември

10 ноември 2017 06 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: pexels.com

Снимка: pexels.com

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Хрумват ви оригинални идеи, но не сте сигурни във възможностите за реализация. Запишете ги, дайте си малко отсрочка и през това време си изяснете подробностите. Най-вероятно ще се окажат приложими, но не по начина, който вие си представяте.

Телец

Интересна случка ще ви накара да видите някой от приятелите си в необичайна светлина. Ще установите, че не сте оценявали определени качества или просто не сте предполагали, че са така силно застъпени. Опитайте се да овладеете спонтанното желание за гарниране на тази връзка с повече романтика. Ефектът ще е по-скоро отрицателен.

Близнаци

Ориентирайте усилията си към занимания с интелектуален характер, изискващи въображение. Настроението ви може да е леко песимистично или минимално да отразява капризите на мрачното време, но паметта ви е силна и сте в състояние да усвоите голямо количество информация. Каквото научите днес ще ви е от полза дълго време.

Рак

По предложение на близък приятел е много вероятно да решите да си организирате някакво културно мероприятие. Да отидете на кино, театър, концерт, изложба. Направете го, ще помните дълго този ден, а не е изключено и да ви подарят или да намерите античен предмет със сантиментална стойност.

Лъв

Не е изключено разчиствайки шкафове или подреждайки документи да попаднете на любопитна находка днес. Нещо свързано с предците ви, с родословното дърво или с традициите на фамилията. Запазете всички артефакти. Ще ви помогнат да си отговорите на поредица въпроси, свързани с настоящия ви бит.

Дева

Ще имате възможност да експериментирате с някои практически занимания, които до момента са ви затруднявали. Резултатът ще се различава от предположенията ви, но независимо от всичко ще направи впечатление. Един от моментите, в които постигате добра комбинация между знанията и уменията си.

Везни

Медийна новина или предаване ще ви заинтригува и не е изключено да решите да изпробвате творческите си възможности. Предоставя ви се удобен случай да се занимаете с дейности, към които имате интерес, но все още не ви е достигала смелост да отделите време. Не са за пренебрегване и улесненията, осигурени от съвременната техника и технологии.

Скорпион

Действителността се променя, а с нея и вие. Голяма е вероятността да промените характера на своя връзка днес при това по два напълно противоположни начина. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си. И в двата случая за вас ще са нови емоции.

Стрелец

Потапяйки се в собствените си мисли е възможно подсъзнателно да размиете границата между реалното и въображаемото. Ще се почувствате много по-сигурни в себе си, ако обсъдите идеите си с приятел или с любимия човек. След време ще имате възможност да се възползвате от концепциите, които си изграждате сега.

Козирог

Новините за бедствия и аварии, излъчвани по медиите може да ви подтикнат към мисълта да вземете участие в някаква благотворителна акция. Идеята не е лоша, но към момента вие си представяте по-скоро положителния резултат, отколкото необходимите усилия. Споделете с близките си преди да предприемете каквото и да било, ще се окаже полезно.

Водолей

Съвсем неочаквано ще попаднете „в обектива на събитията“. Изпълнявайки ежедневните си задачи ще се натъкнете на инициатива, свързана със социологическо проучване на общественото мнение. Възползвайте се от възможността да участвате, ще впечатлите публиката с аргументите си.

Риби

След усилията, положени в предишните дни може да усетите лека умора, дори апатия. Независимо от всичко е желателно да запазите активната си мисловна дейност. Ако предпочитате да се усамотите и да се дистанцирате от външния свят, то използвайте времето, с което разполагате за предпочитани от вас интелектуални занимания.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари