IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

3-те зодии, които са най-склонни да се самообвиняват

15 ноември 2017 15 00

Особено когато някой друг е засегнат

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Когато нещо се обърка, кого обвинявате? Някои хора са склонни да прехвърлят вината на другите, когато не могат да поемат отговорност за действията си. Обратният процес обаче също е особено вреден, но за самите вас.

Всеки от нас допуска грешки и нещата невинаги се движат по план. Всичко може да се обърка без предупреждение по всяко време.

Според астрологията някои зодиакални знаци се чувстват виновни, дори когато не са направили нещо нередно.

Кои са зодиите, които са склонни в най-голяма степен да се самообвиняват?

Рак

Родените под този знак са силно емоционални и са склонни да реагират със сърцето, вместо с главата си. Те не обичат да правят грешки, защото те ги измъчват дълго време, особено ако грешката може да навреди на друг по някакъв начин.

Раците обвиняват себе си за всички допуснати грешки.

Дева

Девите са перфекционистите в зодиака. Те са трудолюбиви и също така ненавиждат всичко, което им пречи да постигнат своите цели. Те вярват, че имат пълен контрол над собствения си живот.

Проблемът е, че обвиняват себе си по-често, отколкото би трябвало.

Ако нещата не вървят по техния план, те са склонни да се чувстват така, сякаш не са планирали нещата достатъчно добре.

Тъй като животът е непредсказуем, невъзможно е винаги да бъдат подготвени. Девите трябва да запомнят това и да бъдат по-благосклонни към себе си.

Риби

Рибите се самообвиняват, когато се разкрият чувствата им. Огромното им въображение прави техните емоции много интензивни и трудни за тях. Представителите на тази зодия реагират много емоционално и когато става дума за грешки. Това е причината да имат проблем със самообвинението.

Те обвиняват себе си, ако нещо се обърка, най-вече ако друг бъде засегнат в целия процес. Тъй като са толкова жалостиви и безкористни, за Рибите е почти невъзможно да не бъдат толкова емоционални.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари