IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 17 ноември

17 ноември 2017 06 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Нямате ли усещането, че на моменти всички оставят важните задачи именно за петък. Дори и да сте го нямали днес ще решите, че е точно така. Реално погледнато, няма закъде да бързате. Много по-важно е да си свършите задълженията качествено, отколкото скоростно, така че не се състезавайте с времето. Приятни новини ще чуете от по-младите си колеги или съседи.

Телец

Началото на деня може да е малко вяло и песимистично, най-вероятно като резултат от мрачното време. Скоро ще „влезете в крачка“ и динамичните събития ще ви принудят да промените темпото. Не отказвайте покана за парти с приятели, ще изпуснете много.

Близнаци

Настроението ви е оптимистично и бихте могли да се възползвате от този факт. Опитайте се да изчистите недоразуменията или да изясните причините, заради които някои отношения са в критично състояние. Проявете искреност и разбиране не само към своите, но и към чуждите недостатъци.

Рак

Мислете първо за своите нужди и едва тогава за чуждите. На първо място поставете задачите, свързани със собственото ви здраве и привлекателен външен вид. Следвайте интуицията си в моменти, когато комуникацията е трудна, ще се справите.

Лъв

Не отлагайте днешните си задължения за по-нататък. Постарайте се да довършите всичко, чийто краен срок е днес. Някой от колегите може да ви потърси за съдействие. Отзовете се само, ако прецените, че можете да съчетаете своята с неговата работа.

Дева

Енергетиката ви е стабилна, ще се справите бързо със задълженията и ще разполагате с достатъчно лично време. Предстои среща с човек, на когото много държите и всяка минута ви носи радост. Споделете заедно любимо занимание като театър, концерт или вечеря в уютно местенце.

Везни

Комуникацията ще е интензивна, телефонът няма да спира да звъни. Отсейте само съществените разговори и не се вживявайте в ролята на добър слушател, за да не губите ценно време и емоции. Като цяло денят ще е спокоен.

Скорпион

Колкото по-бързо отхвърлите рутинните занимания, толкова по-добре. Ще се почувствате достатъчно свободни за самостоятелни решения. Не е изключено под влияние на приятелите да предприемете непланирано пътуване. Направете го, няма да съжалявате.

Стрелец

Мислите и заниманията ви са диаметрално противоположни. Вършейки рутинните си задължения мисловно ще пътешествате или участвате в екстремни приключения. Все пак проявете предпазливост и запазете връзка с действителността, за да предотвратите травма или друга неприятност.

Козирог

Въздействието ви е осезателно и всички ще се стремят да привлекат вниманието ви. Ще разполагате с широк кръг слушатели. Използвайте момента за да представите оригиналните си идеи и да спечелите привърженици.

Водолей

В рамките на ежедневните задължения ще ви хрумне оригинална идея и ще ориентирате вниманието си изцяло към нея. Ако е възможно прекратете изобщо обичайната работа и се опитайте да конструирате в най-общ план новата си концепция.

Риби

Ще научите не една, а няколко чужди тайни. Опитайте се първо да ги осъзнаете, защото ще ви подскажат мотивите за нечии действия. Постарайте се да не ги споделяте и обсъждате, защото ще си създадете врагове.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари