IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ученичка свали 60 кг за година. Поводът – училищният бал

19 ноември 2017 14 15

Джоузи споделя, че промяната е станала с тежка диета и леки упражнения

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Тийнейджърката Джоузи Десгранд от Куинсланд, Австралия, се превърна от срамежливо момиче в уверен човек след като свали 60 кг само за година.

17-годишното момиче успя да влезе в зашеметяваща червена рокля след спазване на строга диета. Джоузи споделя снимките си в Daily Mail като пред изданието отбелязва, че се гордее със себе си.

„Чувствах се невероятно, беше страхотно...“ разказва Джоузи, като именно добрият резултат прави и толкова специален момента на училищния бал, на който момичето се появява с червената рокля с голи рамена.

„Моите приятели бяха толкова горди с мен и дори ми казаха, че съм ги вдъхновила и те да отслабнат.“

Джоузи разказва, че е преживяла тежък тормоз в училище заради килограмите си, но е решила да промени ситуацията, особено и като знае, че наближава балът. Трансформацията се случила чрез тежка диета и леки упражнения.

Момичето зарязало напълно захарта, преработени храни, намалила до минимум въглехидратите, като също така е ограничила големината на порциите.

„Преди да отслабна, непрекъснато имаше хляб на трапезата“, споделя ученичката пред изданието.

Джоузи едва се разпознава на снимките, носеща официална рокля без презрамки, а ярката ѝ усмивка е достатъчно доказателство за гордостта от постиженията ѝ, отбелязва изданието.

Снимка: Instagram

Ученичката признава, че се е чувствала все едно е на червения килим. И докато губи килограми, Джоузи печели легион от фенове, като ги уверява, че не се е отклонила от строгата си диета.

„Вече не приемам, че става въпрос за диета, а за мен е начин на живот“, отбелязва тя. По думите ѝ, първите дни на здравословното хранене са били най-трудни. Близките ѝ също се радват от резултата. Майката на момичето Катрин споделя, че дъщеря ѝ е пример за много тийнейджъри, които гледат какво е направила и се опитват да бъдат като нея.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари