IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 18 ноември

18 ноември 2017 08 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Неприятните емоции ще са свързани предимно с личните отношения. Опитайте се да изясните причините за недоволството на хората от най-близкото ви обкръжение или за лошото им настроение. Може изобщо да не е свързано с вас и да се успокоят благодарение на намесата ви.

Телец

Част от заниманията ще ви затруднят не защото не знаете как да се справите, а защото не разполагате с необходимите материали или оборудване. Търсейки вариант може да успеете да възстановите отношенията си с приятел, с когото от известно време сте прекъснали връзката си.

Близнаци

Прекалено сте емоционални и склонни да реагирате остро на незначителни дреболии. Отстоявайте принципите си, но аргументирано, а не повишавайки тон. Не забравяйте, освен това, че всеки си има принципи и чуждите не са по-лоши от вашите.

Рак

Ще се наложи да ориентирате усилията си изцяло в помощ на околните. Едва ли ще одобрите всичките им постъпки, но във ваша полза е да сте по-отстъпчиви и по-малко критични.

Лъв

Действайте с умерено темпо и отделете достатъчно време за осъзнаване на непознати знания, умения и факти. Анализирайте подробностите и не разчитайте на интуицията си, ще ви подведе.

Дева

Въздържайте се от разговори на финансова тема. Занимайте се с дейностите от битов характер. Във ваша полза е да отложите обиколката по магазините, ще направите покупки, за които скоро ще съжалявате.

Везни

Опитът ви да помогнете на някого ще бъде преценен абсолютно неправилно като намеса в личното пространство. Дистанцирайте се своевременно, за да предотвратите възможността да ви атакуват несправедливо.

Скорпион

Подредете приоритетите си и проявете умереност в желанията. Избягвайте контактите с хора от миналото си. Ще ви натъжат, а може и да ви напомнят неприятни случки в съвсем неподходящ момент.

Стрелец

Доста динамичен ден, на моменти дори напрегнат. Близките непрекъснато ще ви търсят за помощ по техни проблеми и изобщо няма да ви остане време за самите вас. Най-удобният начин да си осигурите малко почивка е да организирате някакво развлечение за всички.

Козирог

По стечение на обстоятелствата ще се окажете в центъра на събитията. Резултатите от работата ви ще направят впечатление и ще получат висока оценка. Ще си осигурите съмишленици, ако не променяте обичайното си поведение и приемете похвалите с умерен ентусиазъм.

Водолей

Не се натоварвайте с чужди отговорности и не се намесвайте в чужди грешки. Участието ви в каквато и да било екипна работа ще се окаже по-скоро губене на време, отколкото успех, така че преценете програмата си, ръководени от собствените ви интереси.

Риби

Избягвайте откровените разговори с личности, които не са ви твърде близки. От една страна ще се натоварите с проблемите им, което ще ви разтревожи, а от друга, изказванията ви може да бъдат възприети двусмислено. Спестете си излишните обяснения.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари