IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 19 ноември

19 ноември 2017 08 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Не е желателно да оставате сами у дома. Постарайте се да си организирате някакво забавление или спортно занимание с приятели. Може да поставите начало на нова любовна връзка или да преодолеете недоразуменията, ако вече сте обвързани.

Телец

Следвайте първоначалните си планове. За предпочитане е да действате самостоятелно. Не е изключено да попаднете в конфликтни ситуации или близките ви да реагират с неразбиране на идеите, които се опитвате да им споделите.

Близнаци

Много е вероятно да изскочи някаква допълнителна задача, която ще е свързана и с допълнителни приходи. Приемете я само, ако не противоречи както на принципите, така и на първоначалните ви намерения. Не е изключено да се наложи да направите допълнителни разходи, но скоро ще ги компенсирате.

Рак

Дайте възможност на близките си да ви споделят тревогите, които ги измъчват. Изслушайте ги търпеливо и се въздържайте от критики и обвинения. Може да нямате подходяща идея, но вниманието ви ще се окаже достатъчно окуражаващо.

Лъв

Заемете се с онова, което ви изглежда най-привлекателно. Желанието, с което подхождате към дадена работа ще е достатъчен залог за успех. Може и да не получите очаквания резултат от първия път, но е важно, че сте положили началото.

Дева

Тревогите ви са свързани с личните отношения. Вероятно ще получите новини от роднини или приятели, които не са ви много близки, но които се опитват да решат споровете си с ваша помощ. Помислете дали е подходящо да залагате доброто си име за чужда сметка.

Везни

Убедителни сте и въздействието ви е осезателно. Ще успеете да се справите с няколко занимания едновременно. Умората ще е естествен резултат от положените усилия, така че вечерта е желателно да си организирате някакво импровизирано развлечение.

Скорпион

Проявете последователност в заниманията си, за да не пропуснете важни подробности. В състояние сте да се справите с много работа, ако не сте хаотични и имате ясна представа за крайните резултати. Не се захващайте за занимания, за които нямате обезпечение или оборудване.

Стрелец

Ваш близък ще се нуждае от помощ и може да се окажете в неприятната ситуация, в която от две злини се налага да изберете по-малката. Ще ви е трудно да се справите самостоятелно, така че споделете вариантите си с човек, на когото имате доверие и се възползвайте от получените препоръки.

Козирог

Не се вторачвайте в рутинните задължения. Отделете повече време за себе си, опитайте се да внесете някакво разнообразие в ежедневието си. Не отказвайте среща с приятел, който иска да ви разкаже преживяванията си, ще научите полезна информация.

Водолей

Емоциите ви ще са коренно различни от тези на близките. Организирайте си среща с приятели или разходка извън дома, за да избегнете евентуален конфликт на интереси. Обстановката ще се успокои едва в края на деня и тогава може да измислите някаква изненада, с която да зарадвате семейството.

Риби

Настроението ви е твърде романтично и по тази причина сте доста разсеяни. Ограничете контактите си само до познати личности и среда. Има опасност да попаднете под влияние на мошеници и да станете жертва на измама.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари