IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 20 ноември

20 ноември 2017 06 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

С кратко пътуване и дълги разговори ще запомните днешния ден. Ще получите новини от човек, който за вас е много специален. Ще имате възможност да обмислите съвместна дейност или поне да обмените мнение по въпроса.

Телец

Работата ви ще е свързана предимно с документи. Ще трябва да прегледате голямо количество информация и да потърсите връзка между някои факти. Едва ли ще довършите всичко започнато, но поне ще си изградите ясна схема на работа.

Близнаци

Ще се наложи да потърсите идеи за решаване на ваша текуща задача, но покрай тях ще ви хрумнат идеи за довършване на друг проект, от който преди време сте се отказали. Действайте последователно и целенасочено. Ще успеете и в двете направления.

Рак

Обстановката около вас може да се окаже леко хаотична и объркваща. Не се намесвайте в казуси, в които не търсят мнението ви. Следвайте интуицията си и си осигурявайте регулярни кратки почивки при занимание с трудоемки задачи.

Лъв

От средствата за информация ще научите за събития, които ви интересуват. Отделете време за проучване на условията и преценете дали е подходящо да се включите, та дори да е дистанционно. Даже пасивното участие ще се окаже полезно.

Дева

Започнете днешния ден с ясното съзнание, че ще имате много работа. Ще сте я свършили наполовина, ако разпределите правилно времето и капацитета си. Вярвайте в собствените си умения, никой не може да вниква в детайлите така задълбочено както вие.

Везни

Ще успеете да финализирате една от дългосрочните си цели. Ще се случи благодарение на писмо, телефонно обаждане или документ, свързан с предишните ви договори. Не бързайте да популяризирате крайния резултат, оставете си малко време за анализ.

Скорпион

Ще получите новини от близък, който вероятно има здравословен проблем. Първата ви мисъл ще е, че трябва да помогнете. Направете го, но след като се справите със служебните си задължения. Така ще сте много по-спокойни и оптимистичното ви въздействие ще е много по-силно.

Стрелец

Разговорите със сътрудниците и партньорите ще заемат голяма част от времето ви днес. Ще предизвикат и противоречиви емоции. Ще установите, че част от сътрудниците изобщо не ви съдействат, а част от партньорите всъщност работят предимно за себе си. Рано е да обсъждате ситуацията, изчакайте.

Козирог

Професионалните задължения изобщо няма да ви затруднят, но необходимостта да помогнете на съсед или колега може доста да ви обърка плановете. Затруднението на човека е свързано с документи, така че анализирайте фактите задълбочено. Може би става дума за измама.

Водолей

Ще получите висока оценка за задача, която сте завършили преди време. В тази връзка може да ви предложат нещо ново или да ви поканят за сътрудничество в целеви колектив. Не давайте окончателен отговор преди да сте обсъдили ситуацията със семейството си.

Риби

Паметта ви е услужлива и ще се справите с някакъв проблем благодарение на информация, която сте чули преди време, но се сещате за нея в момента. По този начин ще си спестите доста време и ще имате възможност да огледате детайлите. Резултатите от днешната работа ще ви заредят с оптимизъм.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари