IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичният ви хороскоп за 20-26 ноември

20 ноември 2017 08 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 20-26 ноември, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Сравнително спокоен период. Ще разполагате с достатъчно време и ще можете да си подредите приоритетите, да прецените важността и спешността на целите си. Веднъж знаейки какво предстои ще ви е много по-лесно да се справите. Не мислете за трудностите, мислете за крайния резултат. Трудности винаги ще има за да поддържат тонуса и да ви научат на търпение. Финансовото състояние и личните отношения ще са без промяна.

Телец

Първоначално седмицата ще започне спокойно, но скоро ситуацията ще се промени. Освен с текущите задачи ще се наложи да се занимаете и с някои предишни, да внесете корекции, да актуализирате данните. Не всичко ще се случва „по мед и масло“. Няма място за паника и отчаяние, задачите които предстоят са напълно по силите ви, така че просто се захващайте за работа и действайте с присъщата си упоритост. Проявете пестеливост, независимо че имате възможност да си позволите някои екстри. Не бързайте с нова любовна авантюра, ще е по-скоро фарс.

Близнаци

Без никакви съмнения можете да заложите на творческия си потенциал. Новите идеи, които ви хрумват са подходящи за изпълнение точно в този момент. Не само ще успеете да ги реализирате, ами и ще получите малко по-високи приходи от обикновено. Независимо от всичко е желателно да се въздържате от прояви на разточителност. Личните отношения ще са спокойни, ако не се вторачвате в дреболии и контролирате спонтанните реакции.

Рак

Мислите ви ще са насочени много повече към въпроси, свързани с личните отношения, отколкото към обичайните ви задължения. На моменти ситуацията ще се усложнява. Може да допуснете грешки, да не спазите зададените срокове или пък да чуете критични оценки за работата си. Не си струва да си разваляте настроението за подобни дреболии, няма как винаги да сте успешни и печеливши, така че просто запазете спокойствие и се опитайте да оправите нещата по най-бързия начин. Възможно е да получите информация, свързана с допълнителна или по-интригуваща работа.

Лъв

Колкото по-малко говорите за работата си, толкова по-добре ще се справите. Може би сте си подредили графика така, че да сте равномерно заети, но няма да се получи според предвижданията ви. На моменти ще се наложи да правите непредвидени прекъсвания. И по-добре, приемете го като време, в което имате възможност да обмислите детайлите и да актуализирате резултатите. Обсъждайте съмненията си само в най-тесен кръг. Ще разполагате с достатъчно средства, за да си позволите някои предпочитани от вас удоволствия.

Дева

В предстоящия период ще положите много повече усилия от обикновено. Непрекъснато ще се налага да правите разни комбинации, за да може да се „съберете“ във времето, с което разполагате. Приемете спокойно факта, че ще трябва да правите няколко неща едновременно, да движите личните задачи успоредно с професионалните. Не сте от хората, които се стресират лесно, но за сметка на това сте от хората, които се организират перфектно, така че в края на седмицата ще има с какво да се гордеете. Не е желателно да използвате чужди финанси за собствени цели и да пребивавате твърде често в шумни компании.

Везни

Кръговратът на събитията така ще ви завърти, че свят ще ви се завие! Не сте в състояние да въздействате, а само да се подчинявате на тенденцията. Следвайте въображението си. Даже идеи, за които не сте предполагали, че може да предизвикат интерес ще се окажат печеливши. Финансовите постъпления може да не са много повече от обикновено, но за сметка на това добрите новини и положителните емоции ще са достатъчно, за да ви заредят с вдъхновение и оптимизъм. Наслаждавайте се на изненадите и се възползвайте от възможността да разширите влиянието си.

Скорпион

Не се захващайте с нищо ново докато не довършите вече започнатите проекти. Не пренебрегвайте детайлите, в тях може да откриете допълнителни възможности. Постарайте се да спазите предварително уговорените срокове, въпреки че ще бъде за сметка на личната ви почивка. Резултатите няма да ви разочароват и няма да съжалявате за положените усилия. Ще имате възможност да подобрите отношенията си с някого, с когото сте в конфликт. Не са изключени временни финансови затруднения, но сте в състояние да се справите.

Стрелец

Много по-често ще следвате емоциите отколкото разума през тази седмица. Действията ви може да изненадат близките, да удивят колегите и да разочароват любимите ви хора. Ще ви е трудно да спазвате правилата и да контролирате реакциите си. Като цяло ситуацията ще е напрегната, повечето разговори ще са неприятни, не е изключено да претърпите и финансови загуби. На този етап е по-добре да отложите разговорите, свързани с изясняване на отношенията. Няма да постигнете очаквания резултат, а по-скоро ще задълбочите противоречията. Въздържайте се от скъпи покупки.

Козирог

Плановете ви за тази седмица са доста амбициозни, но благодарение на печелившата комбинация от инициатива, упоритост и късмет ще постигнете желаните резултати. Не е изключено да започнете някаква допълнителна работа или да промените статута си на сегашното си работно място. Набирате популярност, което е добре за вас, защото ще си осигурите подкрепа и съдействие. Финансовото ви състояние зависи пряко от умението ви да водите преговори и да поставяте условията си по правилен начин. В личен план едва ли ще постигнете всичките си желания, но не бъдете максималисти, няма пълно щастие.

Водолей

Въздържайте се от рискови финансови операции. Характеристиката на периода е нееднозначна. Имате достатъчно потенциал, за да се справите със затрудненията, но част от тях ще са свързани с намесата на други хора и резултатите може да са доста различни от очакванията ви. Рано е да правите окончателни заключения. Ще разполагате с време за евентуални корекции. Ситуацията като цяло е нестабилна, защото ще се случат промени, върху които няма как да въздействате. Колкото по-малко споделяте преживяванията си с околните, толкова по-добре.

Риби

Контролирайте емоциите и намалете контактите. Ориентирайте усилията си предимно към ежедневните занимания и не се хвърляйте презглава да помагате на всеки, който започне да ви се оплаква от нещастната си съдба. Настроението ви е нестабилно, дистанцирайте се от личности, които ви използват предимно за слушателска аудитория. Не взимайте и не давайте пари назаем. Ако има личен конфликт, който ви безпокои, то опитайте да обсъдите ситуацията искрено. Ще постигнете желания резултат.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари