IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 21 ноември

21 ноември 2017 06 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pixabay

Снимка: Pixabay

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Личност от обичайното обкръжение ще ви заинтригува. Ще установите, че изграденото към момента мнение за въпросния човек е съвсем погрешно и че повърхностните впечатления са далеч от истината. Опитайте да се сближите, ще научите още интересни факти.

Телец

Преценявайте внимателно пред кого за кого и какво говорите. По-добре е да не взимате отношение в разговор, в който предмет на обсъждане е конкретна личност. Изказаното от вас мнение ще бъде интерпретирано по начин, който няма да ви хареса.

Близнаци

Състоянието на лична връзка ще ви накара да се замислите дали да я продължите или прекратите. Ако става дума за любовни и романтични отношения, то може би е добра идея за известно време да си „дадете почивка“ и да преосмислите очакванията си. В случай, че не става дума за интимна близост няма смисъл да стигате до крайни решения.

Рак

Ще забележите, че човек, който от доста време ви наблюдава се опитва да се сближи и да намери общ език с вас. Първоначално идеята ще ви хареса, но не разчитайте на стабилна връзка, особено ако вече сте обвързани. Опитайте се да уточните целта на контакта преди да предприемете каквито и да било действия.

Лъв

Следвайте хода на събитията и не се занимавайте с дългосрочни прогнози. Внимавайте на кого какво обещавате, ще ви потърсят сметка и може да изпаднете в доста неудобна ситуация.

Дева

Продължителното занимание с рутинни задачи ще ви подейства изтощително. Разпределете времето си така, че да се погрижите за духовните си интереси. Ако нямате възможност да посетите театър, концерт или друго предпочитано от вас представление, то организирайте си нещо подобно в домашни условия.

Везни

Събитията ще са динамични, противоречиви и донякъде объркващи. Опитайте се да запазите трезва мисъл. Човек от миналото може да ви потърси. Помислете дали е добра идея да възстановявате стара връзка и какви преживявания ще причини.

Скорпион

Ще получите интригуващи новини и оферти. Мислите ви ще са насочени към всичко друго, но не и към ежедневните задължения. Толкова идеи ще ви хрумнат, че ще ви е трудно да ги подредите по важност. Рано е да правите каквито и да било радикални промени.

Стрелец

Ще се наложи да се включите инцидентно в сериозни преговори, за които може да нямате предварителна подготовка. Не отлагайте срещата, но бъдете внимателни и проверявайте условията задълбочено. Търсете решения в няколко варианта.

Козирог

Благоприятно стечение на обстоятелствата ще ви помогне да се справите със затруднение, което от доста време занимава съзнанието ви. Ще се радвате на безусловната подкрепа на околните. Вечерните часове ще са свързани с вълнуващи емоции.

Водолей

Не вярвайте на слухове и не позволявайте да ви включват във враждуващи лагери и групи. Следвайте интуицията си и инстинкта за самосъхранение. Някой се опитва да ви използва за своя сметка, от вас зависи да не го допуснете.

Риби

Някой ще се опита да ви сподели съкровените си мисли. Помислете за последствията преди началото на разговора, а именно дали не се натоварвате с отговорности, които могат да ви навредят. Не се ангажирайте с финансова помощ и съдействие в уреждането на битови материални въпроси.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари