IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тези 3 зодии плачат най-много

22 ноември 2017 14 40

Те се вълнуват най-често

Снимка: pexels.com

Снимка: pexels.com

Вероятно всеки познава човек, който може да се разплаче толкова лесно, че дори и някоя реклама може да го развълнува. 

Понякога сълзите на някой друг могат да ни накарат да се почувстваме виновни, тъй като можем да тълкуваме тъгата му като нежелана тежест. 

За представителите на някои зодии е по-вероятно да плачат често, в сравнение с останалите. Кои са тези, които най-често си поплакват?

Овен

Представителите на тази зодия заемат челната позиция, тъй като те наистина могат да се развълнуват изключително лесно. Те са момчето или момичето, което най-често можете да видите да плаче. И едва ли биха могли да се променят в това отношение. 

Близнаци

Изглежда, че Близнаците могат да поемат толкова много и в един момент просто да „избухнат“. Един ден те може да са хладни, спокойни и събрани, а на следващия да се разпалят. 

Когато обаче рухнат, това е доста болезнено и всички разбират. В тези случаи Близнаците стават, изтупват се и продължават. Когато обаче се вглъбят в самосъжалението и всичко онова, което идва с него, сълзите не могат да бъдат избегнати. 

Везни

С пасивно-агресивно отношение към грешките, Везните ще оплакват своята съдба публично, силно и винаги с отказ от отговорност. 

Везните обичат да се отдават на самосъжаление, а често се отдават и на плач. За да ги успокоите, трябва да кимате и да се съгласявате с тях. Мнението запазете за себе си и не им противоречете. 

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари

... ( преди 6 години )
normalno e 4ovek da spodelia i da tursi podkrepa , boli , du6ata kogato boli naistina ne e za samota
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 6 години )
Добре, че малко хора обръщат внимание на вас и ...... ви умозаключения, и клиширани мъдрости!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар