IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 23 ноември

23 ноември 2017 06 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Много е важно да постигнете добра координация с останалите членове на екипа днес. Опитайте се да забравите предишните конфликти колкото и да са били остри. Действайте в името на общия успех, а не на индивидуалните си стремежи.

Телец

Ако до момента не сте имали възможност да осъществите някакво свое желание поради липса на пари или друг важен ресурс, то днес условията за напредък определено ще са налични. Ситуацията е благоприятна, окуражаваща и ще повиши амбициите ви. Подходящ период за активни действия.

Близнаци

Нечие поведение ще ви вкара в размисъл. Ще ви е трудно да прецените дали човекът има към вас делово или романтично отношение и какви, в крайна сметка, са му целите. В рамките на ежедневните общи занимания ще установите, че идеята е да постигнете добро сътрудничество с елементи на приятелство.

Рак

Добра идея е да отделите време за непознати дейности или експерименти, които до момента не сте имали възможност да осъществите. Ще ви се получат, ако не добре, то поне без загуби. Анализирайте финансовото си състояние и търсете начин за намаляване на разходите.

Лъв

Енергетиката ви е стабилна и сте сигурни в собствените си възможности. С каквото и да се захванете, ще се справите. Предложение на стар приятел ще се окаже добра възможност за разширяване на влиянието ви. Доброто настроение ще е достатъчна предпоставка за успешно завършване на днешните дейности.

Дева

Рутинната работа дотолкова ще ви отегчи, че ще ви обземе непреодолимото желание да се заемете с декорация и подреждане у дома. Прекрасна идея, защото създаването на уютна обстановка е достатъчно условие за постигане на стабилно душевно равновесие. Следвайте въображението си, не е изключено да създадете собственоръчно някаква оригинална украса.

Везни

Нова задача или идея ще ви накара да проведете куп телефонни разговори, да напишете куп мейли или да направите няколко напрегнати обиколки с автомобила си. Ясното съзнание, че се захващате за нещо перспективно и предполагаемо доходоносно ще повиши активността и ефективността ви.

Скорпион

Ако сте обмисляли да се захванете с някаква допълнителна работа, която ще повиши приходите ви, то днес най-вероятно ще имате възможност да стартирате идеята си. Съобразете се с препоръката на по-опитен приятел или колега, ще ви помогне да си спестите някои административни затруднения.

Стрелец

Независимо от желанието ви днес да се занимавате с работата си самостоятелно ще се наложи да разпределите вниманието си към няколко цели, част от които ще са нови. Няма причина да не получите резултатите, които сте предвидили, защото ще разполагате с достатъчно информация и квалифицирана помощ. С каквото и да се захванете ще ви се получи „като по учебник“.

Козирог

Следвайте логиката на събитията и не се стресирайте от непознатото. Ще се наложи да се занимаете с дейности, за които нямате достатъчно информация и ще се удивите на собствените си способности. Опитът и интуицията ще ви подскажат, че работата съвсем не е толкова сложна, колкото изглежда, а преодолявайки първото затруднение, останалите ще отпаднат на принципа на доминото.

Водолей

Случаен разговор със стар приятел ще ви подтикне да мислите за предприемане на някаква промяна в обичайното ви ежедневие. Може да е свързана с професията или неформалните ви занимания и ще ангажира вниманието ви доста време. За каквото и да става дума със сигурност ще е потенциална възможност за напредък.

Риби

Енергетиката ви е стабилна. На каквито и затруднения да сте се натъквали в предишните дни днес със сигурност ще ги оставите в спомените си. Преценявайте действията си мащабно, не се задълбавайте в подробности. Разполагате с достатъчно време, за да уточнявате детайлите в оперативен порядък.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари