IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ръст от 40% в продажбата на самолетни билети отчете „България ер“

24 ноември 2017 14 52

Промоционалната кампания на авиопревозвача продължава

Ръст от 40% в продажбата на самолетни билети отчете „България ер“

Само няколко часа след старта на промоционалната кампания „5 дни е петък“, националният превозвач „България Ер“ отчита над 40% ръст на резервациите на самолетни билети спрямо тези, които традиционно се правят на ден.

Най-засилен интерес се наблюдава към дестинации като Франкфурт, Цюрих, Виена, Мадрид, Атина, Ларнака, Рим и Милано. Еднопосочните цени от София до двата красиви града в Италия и до столицата на Гърция се предлагат за 49 евро в рамките на 5-дневната промоционална кампания.

Билетите в едната посока до Франкфурт и Ларнака пък струват 59 евро, до Виена и Мадрид – 69 евро, а до Цюрих са по 89 евро.

Освен тези дестинации, в промоционалната кампания са включени и Барселона, Палма де Майорка, Москва, Тел Авив, Берлин, Лондон, Париж, Малага, Прага. Местата на специалните цени са ограничен брой.

Прогнозите на авиокомпанията са до края на дългата промоционална кампания на 28 ноември резервациите за пътувания да се увеличат с над 60% спрямо тези, които традиционно се правят на ден.

В рамките на тези 5 дни „България Ер“ предлага на ниски цени самолетни билети за всички свои директни полети от София, без ограничения в дестинацията или периода на пътуване, които могат да се използват до края на 2018 г.

В кампанията са включени и изгодни цени за пътуващите от Варна.

Всеки, който иска да закупи билети, може да го направи през Центъра за обслужване на клиенти, онлайн през уебсайта на авиокомпанията – www.air.bg, или от агентската мрежа.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари