IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кои са тъмните мании на всяка зодия? (I част)

25 ноември 2017 15 15

Онова, което крият надълбоко

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Всеки си има своята мания, скрита надълбоко, която не може да признае понякога дори и пред себе си. Дори хороскопът не може да достигне до най-дълбоките и тъмни ъгли от нашата личност. Точно затова те са тъмни и дълбоки – защото по-скоро са табу.

Въпреки това, светът се състои от много хора със странни мании, някои граничещи с обсесии.
Все пак зодиакалният знак може да даде насоки за тези черти от характера ни. А ето и кои са те за всяка зодия.

Овен

Родените под този знак мечтаят за тълпи от почитатели, които непрекъснато обръщат внимание на формите на тялото им. Да, голотата е начинът на Овните, а ако някой желае танц на пилон, блестящите представители на тази зодия са точните хора.

Телец

Телците мечтаят за световно господство. Ако биха могли да накарат целия свят да мълчи, те биха го направили, понеже тогава тъмната им мечта – да са единствените, които изискват, командват и говорят,, ще се сбъдне.

Близнаци

Не познавате тъмнината, ако не сте усетили ума на Близнаците. Истината е, че те са сюрреалистични и имат много тъмни страни. А каква е тяхната мания?

Да бъдат някой друг – да се обличат като някой друг и да имитират хората по опасни начини.

Рак

Нека просто кажем, че ако е горещо, значи Раците имат пръст в това. Да, те са като пожар. Нещо за тази личностна черта – когато притъмнее, всичко ще изгори до основи, заедно с тези, които са наоколо.

Лъв

Ако има някой, който иска да се върне назад към добрите стари времена, когато са били в пелени и дрънкалки, това са Лъвовете. Те са обсебени не само да бъдат в центъра на вниманието, така и от този спомен. Затова, ако откриете голяма пелена в чекмеджето им, не питайте.

Дева

Каквото и да е, то е свързано с насилие, унижение и те са в центъра. Девите не спестяват детайли, когато тъмната им мания ги завладее. Дори може да използват и някои подръчни средства срещу вас, когато са обладани от тъмната си фантазия.

Утре очаквайте втората част на материала.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари