IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 25 ноември

25 ноември 2017 08 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Един от спокойните ви дни. Желанието ви да се забавлявате може да не получи очакваното одобрение от околните, но пък и няма да ви се противопоставят. Условията са подходящи за разговори от личен характер и постигане на единодушие по спорни въпроси. Възползвайте се!

Телец

Може да преживеете известно разочарование днес, ако очаквате от събеседниците си да проявят дълбок интерес към темите, които ви вълнуват. Ще реагират по-скоро вяло и от любезност. Не го приемайте твърде драматично, в конкретния случай е въпрос на приоритети.

Близнаци

Формулирайте целите и следвайте интуицията си. Каквото започнете днес ще завърши добре, стига да си осигурите асистенция и да разпределите правилно ресурсите си. Бъдете по-пестеливи в обясненията си. Колкото по-кратки са разговорите ви, толкова по-лесно ще ви разберат.

Рак

Дайте воля на въображението си и се занимавайте с дейности, изискващи творчески подход. Ще ви доставят истинско удоволствие, а резултатите ще изненадат не само близките ви, а и самите вас. Ще успеете да наложите собствения си стил.

Лъв

Склонни сте да интерпретирате ежедневни теми по твърде философски начин и не би било чудно, ако околните ви попитат какво всъщност искате да им кажете. Не усложнявайте темите излишно. Красивите неща винаги са били семпли.

Дева

Прекалено сериозно приемате обикновените неща от живота. Някой от близките ще ви помоли за съвет. Споделете опит, но не давайте готови решения. Разговорът ще мине много по-леко, ако реагирате с чувство за хумор.

Везни

Настроението ви днес може да е необичайно меланхолично. Помислете за причините и преценете доколко са важни. Имате нужда от свежи емоции и сте в състояние да си ги създадете. Всеки има тежки моменти, но не те определят живота като цяло, а желанието да се движим напред.

Скорпион

Емоциите и мислите ви са в хармония. В състояние сте да реализирате поне едно съкровено желание, което не е свързано с професията ви. Ако имате нужда от някакво екстремно преживяване то ориентирайте се към нещо, което се практикува под наблюдението на инструктор.

Стрелец

Не е изключено да се чувствате леко раздвоени днес. На моменти ще се потапяте в спомени, на моменти ще мислите изцяло за бъдещето. В крайна сметка ще надделее приключенският ви дух и ще ви подтикне към непознати занимания, които не са свързани с особен риск.

Козирог

Непривично за вас, но днес сте много повече емоционални, отколкото разумни. Ще е добре, ако използвате времето изцяло за любимите си занимания. Ако обаче ви предстоят предварително уговорени срещи, помислете доколко ще ви зарадват и дали да не ги отложите.

Водолей

Занимавайте се само с дейности, които познавате и които не ви затрудняват. Енергетиката ви е леко нестабилна, желателно е да си пестите силите и да отделите повече време за спорт и развлечения. Любовните емоции може да са източник на разочарование.

Риби

Настроението ви е твърде романтично и по тази причина сте доста разсеяни. Ограничете контактите си само до познати личности и среда. Има опасност да попаднете под влияние на мошеници и да станете жертва на измама.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари