IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сродни и неми от любов – захаросаната приказка на Банова и Плевнелиев

30 ноември 2017 09 40

Двамата с първото си съвместно интервю

Снимка: Хайлайф

Снимка: Хайлайф

Синоптичката Деси Банова и президентът Росен Плевнелиев (2012-2017) дадоха първото си съвместно интервю, след като стана ясно, че откриха любовта след раздялата с половинките си. Домакин им бе Гала в Нова тв.

Още в началото Банова се оплака, че не е очаквала такъв медиен интерес и била следена от папараци пред дома ѝ, пред този на майка ѝ и дори я следвали коли.

„Деси е много смела, тя е герой. Денонощно я преследваха всякакви папараци и именно това беше една от причините да кажем, че не искаме да парадираме с нашата известност. Ние нито искаме, нито можем да скрием нашата любов. От друга гледна точка молим за спокойствие“, призова пък Плевнелиев.

Президентът бил наясно, че любовта им ще бъде медийна бомба.

„Ние сме абсолютно наясно, че ще бъдем обсъждани. Не вярваме, че е добре за една любов, колкото и да е силна, да бъде експонирана пред камерите. Ние искаме да ходим за ръка по моловете и няма как да се скрием“, каза той.

Банова и Плевнелиев се събрали преди три месеца като децата им, всички роднини и приятели знаели.

„Ние сме свободни и имаме право да бъдем влюбени, да се обичаме. Оставаме посветени на нашите прекрасни дечица, приятели. Аз получих много поздравления от цял свят“, каза още Плевнелиев.

Деси била впечатлена още на първата им среща през 2014 г. по време на световен форум на ООН за климатичните промени.

„Още тогава ми направи впечатление, че е невероятно отзивчив, земен и скромен“, похвали го блондинката.

Наградите в памет на Стоян Камбарев променят завинаги съдбата и на двамата.

Синоптичката е на събитието със своята майка. Успява да поговори с президента и да му припомни срещата им в Ню Йорк. След това продължават да си пишат СМС-и, а по време на нейната почивка в Гърция с дъщеря си, се среща и с президента случайно, покрай общ приятел са поканени на кафе. Тогава синоптичката го вижда в различна светлина като грижовен баща. Нейната дъщеря Йоана също веднага харесала президента и дори ѝ споделила, че е много умен мъж.

Деси пък затвърждава впечатленията си за него, че е много открит, честен, искрен и с позитивна енергия. Спомня си и за прочетено от нея интервю, в което президентът разказва как месец преди най-голямата му трагедия в живота – загубата на сина му Филип, е бил в същата кардиологична клиника, в която детето почива.

„Онемях от качествата на този човек. Бях впечатлена от голямото му сърце. След такава трагедия хората се затварят в себе си или се озлобяват. Докато той има стремеж да помага на хората“, отбелязва тя.

„Ние сме сродни души. Изключително добронамерена, отворена към всеки. Раздава се денонощно. Бях потресен, когато видях безграничната ѝ добронамереност“, разкрива и Плевнелиев първите си впечатления към Банова.

Двамата се определиха като сродни души, които вярват в доброто.

„Имаме кауза, цел, обичаме България, колкото и да е малко по андрешковски миришещо блатото“.

Двамата коментираха и лъжите, които са се изписали за тях. „От медиите разбрах, че съм бременна, че имам джип и палати за милиони. Благодаря, че ме изкарват толкова желана жена. Хората, които ме познават, знаят що за човек съм“, отбеляза Банова.

Деси допълни, че повече я боли за нещата, които пишат за него и го определи като най-светлия човек, когото познава – до болка коректен.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 6 години )
Хубава двойка: пожелавам разбирателство,толерантност и дано да са щастливи!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар