IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 1 декември

1 декември 2017 06 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Прекалено мрачни са мислите, които ви спохождат днес. Дали са в унисон с времето на вън или просто последният месец на годината ви подтиква към самокритика и равносметки, не се знае. Опитайте се да разведрите обстановката, вместо да се самосъжалявате. Пуснете си комедия, любима музика, поканете у дома приятели. Със сигурност ще възстановите усмивката си.

Телец

Обстановката като цяло ще е спокойна. Дребни професионални затруднения може да създадат напрежение, но ще е за кратко. Отделете малко време за разходка, ще се приберете у дома освежени и отпочинали. Обърнете внимание на близък, който желае да сподели преживяванията си, ще научите полезна информация.

Близнаци

Поведението на околните може да ви се стори странно. Не си правете прибързани заключения. Едва ли ще се съгласите с направените забележки, но не пречи да ги изслушате. Ще ви подтикнат да си зададете някои важни въпроси, а когато намерите отговорите ще се почувствате далеч по-добре.

Рак

Ще имате възможност да участвате в някакъв семинар или конференция извън селището на постоянното си местоживеене. Не се отказвайте, ще се окаже полезно за бизнеса или професионалния ви статус. Ще ви помогне да подредите целите и приоритетите си. На този етап е по-добре да не обсъждате новостите с колегите си.

Лъв

Разговор със стар приятел ще ориентира мислите ви към бъдещите планове. Все още е рано да стартирате нови проекти, колкото и привлекателни да ви изглеждат. Преценявайте позициите си комплексно, не се захващайте за всяка подхвърлена идея като „за последно“, ще имате и по-добри възможности.

Дева

Непредвидена делова среща ще ви помогне да преодолеете съмненията в собствените си възможности. Вярно е, че в края на годината се правят равносметки, но не всички пропуски са свързани с вашите действия. Част от резултатите са плод на случайно стечение на обстоятелствата, така че запазете спокойствие.

Везни

Погрижете се за външния си вид, не е изключено да имате неочаквано, но много важно посещение. Въздържайте се от употреба на мазни храни и захарни изделия днес. Постарайте се да отделите време за фитнес или леки спортни занимания в домашна обстановка.

Скорпион

Резултатите от днешната ви работа ще бъдат забелязани и високо оценени. Не се учудвайте на комплиментите и поздравленията, които околните няма да пестят за вас. Приемете ситуацията като „светлина в тунела“, нали всичко е добре, когато завършва добре.

Стрелец

Неусетно ще мине днешния ви ден, улисани в разговори, срещи и кратки пътувания. Бъдете предпазливост докато сте на вън, в градския транспорт или докато шофирате. Съществуват предпоставки за травма или загубване на някакъв предмет.

Козирог

Склонни сте да мислите много повече за миналото и да се потапяте в спомени, отколкото да следвате тенденциите на настоящето. Рано е да правите равносметка за каквото и да било. На този етап пробвайте да се концентрирате върху текущите задачи и най-вече върху сроковете, които трябва да спазите.

Водолей

Настроението ви е оптимистично и сте в състояние да реагирате дори на сериозни ситуации с чувство за хумор. Прекрасен момент за вас, защото ще успеете да се насладите както на малките успехи, така и на големите емоции.

Риби

Задълженията ви днес ще са по-отговорни и повече от обикновено, но за награда вечерта ще получите покана за парти с приятели. Не се колебайте. Имате нужда от време за себе си и от компания, с която да споделите интелектуалните си предпочитания.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари