IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Месечният ви хороскоп за декември

1 декември 2017 08 10

Вижте какво ви очаква през следващите 30 дни

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

В Tialoto.bg ви предлагаме хороскоп за месец декември, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Когато последният месец от годината е изпълнен с приятни събития ние подреждаме годината в групата на успешните. Изглежда, че така ще се случи с представителите на вашия знак. Период, изпълнен с много нови контакти, които като цяло ще окажат сериозно въздействие върху ежедневието ви. Ще получите подкрепа от влиятелни личности и ще напреднете с голяма част от проектите си. Професионалните успехи ще са съпроводени с финансови постъпления. В личен план може и да има сблъсъци, но ще са временни и кратки.

Телец

Ще имате възможност да реализирате и най-смелите си желания, стига да действате решително. Би било грешка да не се възползвате. Ако през цялата година обмисляте варианти за намиране на нова работа или преминаване на друга длъжност, то сега ще избирате между няколко почти равностойни варианта. Финансовото ви състояние ще е без промяна, но пък в личен план предстоят незабравими емоции. Ще се наслаждавате на радостта от празниците и на чувствата, с които ви обграждат. На моменти може да усетите лека отпадналост и умора, но в почивните дни ще успеете да възстановите силите си.

Близнаци

С интензивни преживявания ще е изпълнен месецът и не всички ще са от най-приятните. Възприемчиви сте и прекалено чувствителни, може би поради наближаването на празниците. Случки, които при обикновени обстоятелства бихте подминали без внимание, сега ще предизвикат раздразнение, особено ако са свързани с работната среда. Овладейте емоциите, не си заслужава да се изнервяте за дреболии. Мрачното настроение ще се отрази и на отношенията с близките. Не бива да го позволявате и да наранявате чувствата им. Финансовото състояние ще е стабилно.

Рак

Крайните резултати са пряко свързани с нивото ви на активност. Идеи не ви липсват, ако си създадете правилна тактика не само ще ги реализирате, но и ще получите допълнителни финансови постъпления. Не че за един месец ще забогатеете, но ще можете да обновите техниката или да подобрите интериора у дома. Дори мисълта, че ще посрещнете празниците с нова материална придобивка е достатъчна, за да ви зареди с добро настроение. Служебните задачи ще са доста, но няма да ви затруднят. Важното е да не смесвате професионалните с личните ангажименти и да не лишавате близките от вниманието си. Необвързаните със сигурност ще стартират нова връзка.

Лъв

Мисълта за предстоящите празници въздейства положително на настроението ви. Освежава ви и засилва присъщата ви привлекателност. Подсъзнателно със сигурност ще се възползвате от ситуацията, защото въздействието ви е толкова силно, че никой нищо не може да ви откаже. Е, едва ли ще ви повишат заплатата, но пък и няма да ви възлагат сложни задачи. Близките ще ви се радват искрено, а необвързаните може да се простят с ергенския живот точно в новогодишната нощ.

Дева

Празниците с обичайния си блясък ще ви освежат и заредят с оптимизъм, но в делничните дни ще се наложи да се справите с някои илюзии, подтикващи ви към грешни решения. Ако изведнъж ви хрумне, че работата ви е скучна, живеете с неподходящия човек или част от приятелите ви отегчават не бързайте да се самосъжалявате нито да споделяте тревогите си с когото и да било. Интуицията ще ви подскаже дали трябва да навлезете в следващата година с рязка промяна или ще е достатъчно да си организирате някакво пътешествие, за да прогоните тъжните мисли.

Везни

Няколко интересни предложения ще нарушат обичайния ви ритъм. Част от тях ще са свързани с развлечения, а друга част с професионалното ви развитие. Не е изключено в тази връзка да се срещнете с хора от миналото, които не са ви особено приятни, но се постарайте да запазите спокойствие. Благодарение на тях ще реализирате свое старо желание и ще си дадете сметка за темпото, с което се променя действителността. С личните отношения и финансите проблеми не се очакват.

Скорпион

Като за последно през тази година ритъмът на работното място сериозно ще се покачи. Наличието на няколко празнични почивни дни ще ви е „добре дошло“. Отделете време и организирайте развлеченията си предварително. Осигурете си подходяща компания и помислете за духовните си необходимости. Ако не можете да се справите сами, то оставете се в ръцете на любимия човек. Така ще си осигурите двоен ефект – хем ще ви е наготово, хем ще има изненада. За разлика от чувствата финансите ще са леко в дефицит. Независимо от това е по-добре да се въздържате от кардинални промени.

Стрелец

Ще завършите годината точно така, както бихте желали, ако подредите приоритетите и приложите правилна тактика за постигането им. Не е изключено да получите интригуващи предложения за нова работа, жилище, автомобил и всичко останало, което сте си пожелавали през годината. Едва ли ще можете да си позволите всичко на куп. Изберете най-важното, действайте в конкретното направление и, ако ви останат ресурси, подхващайте следващото. Празничните дни ще са свързани с пътешествие, любовни емоции и невероятни спомени с приятели.

Козирог

В типично ваш стил още в началото на месеца ще започнете да сравнявате целите с постиженията си, да анализирате пропуските и да правите планове за далечното бъдеще. Порадвайте се на празниците вместо да се вторачвате в прозата на ежедневието. Дайте възможност на близките си да ви изненадат, насладете се на домашното спокойствие и уют. Необвързаните представители на вашия знак ще преживеят вълнуващи романтични моменти без гаранция за продължителността им.

Водолей

Не се случва много често, наистина, но в края на годината ще развивате с еднаква интензивност както деловите, така и любовните контакти. От вас се изисква единствено да разпределяте времето си правилно. Въображение не ви липсва, предприемчивост също, а съчетанието между тях е гаранция за напредък и високи доходи. Финансовата стабилност пък ще ви даде възможност да си организирате истинска празнична феерия, изпълнена с много чувства. Дълго ще помните миговете, споделени с приятели, които отново и отново ще са източник на добро настроение.

Риби

Реалността невинаги ще съвпада с очакванията ви, но това не бива да е повод за тревога. Старателната ви работа ще получи висока оценка, изразяваща се в паричен еквивалент. Отношенията с колеги, съседи и далечни роднини невинаги ще са в рамките на добрия тон, но затова пък романтичните емоции ще са бурни и завладяващи. Празничните преживявания ще ви помогнат да възстановите душевното си равновесие и да си създадете най-обща стратегия за бъдещето.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари