IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 2 декември

2 декември 2017 08 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Препоръчително е да се ориентирате към познати занимания днес и да не си поставяте твърде амбициозни цели. Няма да се осъществят не поради пропуски от ваша страна, а поради други причини, върху които няма как да въздействате. Добрата новина е, че ще разполагате с достатъчно лично време.

Телец

Един от дните, в които не се налага да бързате. Ще имате възможност да действате в съответствие с личните си желания. Подредете графика си така, че да ви остане време за спорт или други процедури, укрепващи здравето.

Близнаци

Намалете контактите и дългите телефонни разговори. Използвайте деня за градивни дейности, а не за да удовлетворите любопитството си. Обстановката около вас ще е спокойна, можете да довършите всичко онова, за което до момента не ви е стигало времето.

Рак

Сигурни сте във възможностите си и това ви зарежда с оптимизъм. Възможно е да получите няколко еднакво изгодни оферти по въпрос, който ви интересува. Изчакайте с решението, ситуацията ще се промени и обстоятелствата ще ви подскажат правилния избор.

Лъв

Събитията ще се развиват по предположенията ви. Ще участвате в някакво публично мероприятие. Ако целта ви е да привлечете вниманието, със сигурност ще ви се получи. Избягвайте проявите на прекалена разточителност.

Дева

Използвайте деня за активна почивка. Ако е възможно сменете обстановката и прекарайте времето си с предпочитана от вас компания. Творческият ви потенциал е силен, следвайте въображението и ще зарадвате всички около себе си.

Везни

Намалете инициативата и не се набърквайте в чужди занимания. Дори най-добрите ви намерения може да се натъкнат на неодобрение и да станат повод за конфликт. Ако се налага да участвате в колективна дейност, то съгласувайте всяка подробност с останалите участници.

Скорпион

Съобразявайте се с желанията на близките си и не настоявайте на своето. Търсете компромисни решения на спорните ситуации. Точно днес не е желателно да създавате конфликти и да налагате мнението си.

Стрелец

Променете заниманията си, не зацикляйте на теми, които към момента ви затрудняват. Ориентирайте се към дейности с творчески характер, към любимите си занимания или друго, неизискващо усилия и концентрация. Правилните решения ще ви хрумнат неочаквано.

Козирог

Подредили сте задачите си ясно и отчетливо, но без да си давате сметка за целите и настроението на близките си. Те може да възразят или да покажат недоволство от прекалената ви самостоятелност. Ако няма възможност да комбинирате интересите, то организирайте им някакво развлечение с цел успокояване на обстановката.

Водолей

Нищо няма да е спешно, така че можете спокойно да се потопите в собствения си мързел. Използвайте свободното време за любимите си занимания, но не прекалявайте с твърд алкохол и сладкиши. Въздържайте се и от скъпи покупки.

Риби

Избягвайте контактите с непознати и не променяйте нищо, свързано с динамичния ви стереотип. Не е изключено да ви посетят далечни роднини или познати, с които от доста време не общувате. Следвайте принципите си и не обещавайте услуга, която не желаете да направите.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари