IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лъв: Годишен и любовен хороскоп за 2018 година

19 декември 2017 15 20

Какво очаква представителите на този знак през следващата година

Снимка: Pixabay

Снимка: Pixabay

Темпераментните и импулсивни лъвове изпращат една силна година, но хубавите изненади предстоят през 2018 г. Макар и леко наивни, представителите на тази зодия са надеждни, честни и справедливи. Тези качества ще бъдат полезни в сферата на бизнеса през пролетта, когато ще се полагат основите на важни сделки.

Вратите за Лъва ще са широко отворени, ще имате зашеметяващи перспективи, но ще бъдете и много заети. Просто трябва да се пазите от преумора, защото ще се сблъскате и с лични, и с професионални предизвикателства. Ще ви се наложи да тичате много, да се съобразявате с конкуренция, ухажори, а и с ревниви хора.

Свободните Лъвове ще трябва да лавират между задълженията и любовта, но ще бъдат удовлетворени и на двата фронта. Стига да не подценяват хората срещу себе си.

Семейните пък ще се радват на стабилни отношения, дори през голямата част от годината ще бъдете глезени като истински цар на трона. Но не прекалявайте с леността – през лятото поемете инициативата да извършите ремонт, а след това да помислите за семейна ваканция.

Късметът ще бъде на приливи и отливи, но през зимата предстои печалба. Дали ще бъде от лотарията, дали просто ще имате финансови постъпления на база извършеното по-рано – приходите ви ще се увеличат неочаквано.

През декември ви очаква още една радостна новина – има всички предпоставки семейството ви да се увеличи.

Любовна прогноза за Лъв за 2018 година

Лъвовете ще се радват на внимание от страна на ухажори, но пък много често те самите късат нишката и не дават възможност отношенията да се задълбочат. А и представителите на тази зодия често отблъскват с демонстрираното самочувствие.

Лъв, първа декада, (24 юли – 2 август)

През 2018 г. животът на родените в тази декада няма да бъде обикновен. Те няма да вървят по утъпканите пътеки и винаги ще търсят приключение. Любовта ще е разтърсваща, като водещите ви качества ще бъдат нежността и романтиката. Може би трябва да помислите как да дадете повече шанс на човека отсреща да ви опознае добре.

Лъв, втора декада (3 август – 13 август)

Тези Лъвове ще бъдат водени от сантименталност, връзката за тях е мелодрама, която невинаги ще бъде разбрана от партньора или избраника ви. По-добре е да свалите картите и да показвате директно любовта си, да има признания и изненади. Ако не сте срещнали подходящия човек още – имате възможност да коригирате ситуацията. Спрете, огледайте се и си направете равносметка къде грешите и вие. Така ще ви бъде по-лесно при набелязването на следващата „жертва“.

Лъв, трета декада, (14 – 23 август)

Разумните Лъвове от тази декада няма да могат да се противопоставят на емоциите, които ги очакват следващата година. Дори и вие ще останете изненадани, че имате такава чувствителна „козина“. Ще имате много възможности за флиртове и само от вас ще зависи дали някой от тях ще прерасне в нещо сериозно. За семейните лъвове следващата година е подходяща не само да планират, но и да увеличат своята фамилия.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари