IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рак: Годишен и любовен хороскоп за 2018 година

18 декември 2017 15 20

Какво очаква представителите на този знак през следващата година

Снимка: Pixabay

Снимка: Pixabay

Още в първите месеци на новата година Раците ги очакват изненади. В края на февруари можете да получите интересни оферти в професионален план или пък повишение на работното място. Важното е да приемете всичко спокойно и да не се възгордявате, защото може да ви донесе конфликти с колеги.

Април и май ще бъдат спокойни откъм емоции, но те ще сложат началото на едно наистина горещо лято. И то във всяко отношение. В работата ще цари суматоха, но ще получите признанието на колегите си, дори ще ви носят на ръце.

Сферата на личните отношения през лятото ще е пълна с изненади. Семейните представители на зодията ще се радват на хармонични отношения с партньорите си. Ако има спорове те ще са за незначителни неща. Но пък летните месеци ще са време за романтика, релакс и приятни изживявания. Както и на взаимни приятни подаръци.

Свободните Раци пък ще се радват на многобройни флиртове, които могат да преминат към по-сериозен етап.

Есента носи меланхолия, но не и за позитивните Раци. Това ще бъде периодът на финансов възход, като особено благодатни ще са септември и октомври. Важното е обаче да си правите добре сметката и да не харчите спечеленото набързо. Защото парите могат да замаят главата ви и да направите неразумни покупки и вложения.

В този период Раците могат да изпробват и късмета си в различни лотарийни игри, няма да е странно ако попълнят още авоарите си. Декември е подходящ месец да заделите пари и да се отдадете на заслужена почивка. Това ще бъде повече време за релакс, отколкото някакви вълнуващи и романтични преживявания.

Любовна прогноза за Рак за 2018 година

Любовта поднася както положителни, така и отрицателни емоции. Раците са майстори на флирта и без проблем завладяват противоположния пол, но често се държат фриволно, дори когато имат сериозен партньор. А не всеки толерира подобно поведение.

Рак, първа декада (22 юни – 1 юли)

През 2018-та водещо ще бъде желанието за романтични приключения. Да, няма да липсват завоевания, но трябва да имате предвид че това, което може да се окаже пречка е вашата сантименталност. Която за много представители на зодиака е неразбираема. Може би е изненадващо, но звездната прогноза е най-благоприятна за нова връзка още в първите месеци на новата година. През лятото по-скоро ще преобладават неуспешните флиртове. Семейните представители на зодията могат да разчитат на една стабилна година, без никакви сътресения в отношенията с партньора.

Рак, втора декада (2 юли – 11 юли)

Родените през тази декада притежават много качества и им трябва много малко, за да оплетат в мрежата си човека, който харесват. Това, което трябва да направите е да покажете, че желанията ви не са свързани само с развлечение, а се стремите и към сериозна връзка. За тези, които искат да преминат към семейния живот, 2018-та е подходяща да чуят Менделсон.

Рак, трета декада (12 юли – 23 юли)

Това е годината за всички свободни Раци от тази декада да открият подходящата си половинка. Не отказвайте покани за различни срещи, събития и забавления, тъй като именно на някоя от тях може да се случи така важното запознанство. Семейните представители на декадата също нямат от какво да се притесняват – нежността в отношенията ще бъде по-голяма, отколкото в медения месец.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари