IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 3 декември

3 декември 2017 07 00

Какъв ще бъде денят ви според звездите?

Снимка: Pexels.com

Снимка: Pexels.com

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята.

Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Занимавайте се с онова, което ви харесва. Колкото по-активни сте днес, толкова по-доволни от себе си ще се почувствате. Отидете на планина, занимавайте се със спорт, експериментирайте с кулинарните си фантазии. Важното е в края на деня да се чувствате изпълнени с енергия.

Телец

Може би си мислите, че днес цял ден ще сте у дома и ще се потопите в любимите си занимания? Нищо подобно! Или ще ви поканят на парти с приятели, или ще ви измъкнат на излет сред природата, или ще ви посетят нечакани гости. И в трите случая ще е по-добре за вас, отколкото личния ви план.

Близнаци

Енергетиката ви е стабилна, а настроението – оптимистично. Постарайте се да не мислите за проблемите. Вместо това се наслаждавайте на дребните удоволствия. Освобождавайки съзнанието си ще сте много по-пълноценни за каквато и да било дейност.

Рак

Може би подсъзнателно имате желание да тръгнете на път, да осъществите пътешествието, за което сте мечтали в детството. Не ограничавайте фантазиите си. Използвайте възможностите на интернета и потърсете достъпна оферта. Със сигурност ще намерите нещо, отговарящо на финансовите ви възможности.

Лъв

Раздразнителни сте и се изнервяте от дреболии. Игнорирайте домакинската работа и си организирайте някакво развлечение. Може да е и кратка разходка по магазините. Като се приберете ще сте много по-продуктивни и ще свършите всичко набелязано за рекордно кратко време.

Дева

Логиката ви е силна и сте в състояние да прецените обективно обстоятелствата и да се възползвате от тях. Помислете за онези отношения, които преценявате като застрашени и се опитайте да оправите нещата. Ще постигнете целите си без усилия.

Везни

Ако приятелите ви имат желание да са във вашата компания не им отказвайте. Посветете им този ден. Ще се почувствате въодушевени и заредени с добро настроение. Може да се случат и някои промени, свързани с личния ви живот.

Скорпион

Отделете време за проверка и анализ на финансовото си състояние. Ако имате намерение да правите скъпи покупки, то подсигурете си средства и не прибягвайте до кредити. Личните отношения ще са много спокойни.

Стрелец

Не е желателно да се занимавате с рутинни задължения. Ще ви отегчат и ще ви развалят настроението. Ориентирайте вниманието си към въпроси, свързани с любовта, личните отношения, организацията на предстоящите празници. Ще можете да използвате изцяло творческия си потенциал.

Козирог

Убедителни сте и бихте могли да напреднете в уговорки, свързани със собственост и разпределение на имущество. Разговори с роднини, които преди са „удряли на камък“ днес ще намерят очакваното решение, от което всички ще са доволни. Поемете инициативата.

Водолей

Преди обед може да се чувствате малко отпуснати и с минимален тонус. Осигурете си почивка и достатъчно сън. След обед ще ви изненадат с покана за някакво развлечение – концерт, театрална постановка или друго подобно. Възползвайте се непременно.

Риби

Не се преуморявайте. Действайте спокойно, с равномерно темпо. Избягвайте решаването на сложни въпроси, остри спорове и екстремни занимания. Систематизирайте желанията си, а след това и начините, по които бихте могли да ги реализирате.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари