IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Близнаци: Годишен и любовен хороскоп за 2018 година

17 декември 2017 15 20

Какво очаква представителите на този знак през следващата година

Снимка: Pixabay

Снимка: Pixabay

Изтичащата година бе щастлива и безгрижна за Близнаците. Ситуацията през 2018-а ще се промени, но няма поводи за притеснения. Ще ви се наложи да взимате важни решения за своето бъдеще в професионален и личен план. Още първите месеци ще предложат изпитание по отношение на кариерата ви. Това е време, в което трябва да направите своите изводи и планове, които ще играят роля поне няколко години напред.

Пролетта ви предстои сделка, за която трябва да внимавате с документите. Тя ще ви донесе финансови постъпления, както и нови бизнес партньори. Този период ще бъде благодатен и по отношение на нови запознанства, включително и с противоположния пол. С лекота привличате вниманието към себе си и не се изненадвайте ако в един момент около вас се струпат повечко ухажори. От вас зависи дали ще предприемете по-сериозни стъпки или просто ще се забавлявате.

Във финансовата сфера всичко е безоблачно, но няма да се радвате на изобилие.

Най-интересният период за Близнаците ще бъде лятото на 2018 година. Интересен в личен план. Юли и август са подходящи за планирани почивки.

Ще се радвате на много хубави моменти, романтиката ще бъде водеща. Семейните представители на зодията ще се радват на идилия в съвместния живот, а там където има проблеми ще бъдат решавани с лекота. Годината е подходяща да помислите и за увеличаване на семейството.

През ноември започва най-добрият период за Близнаците, всичко ще изглежда като в приказка. Всички ваши идеи ще се реализират с лекота до края на годината, а тези, които търсят сродната душа ще имат шанс да я намерят. Важното е да направите правилния избор, защото кандидати няма да липсват.

Любовна прогноза за Близнаци за 2018 г.

Годината ще бъде изпълнена с любовни приключения. Ще бъдете обект на много флиртове, дори в един момент можете да се отегчите от толкова много романтика.

Близнаци, първа декада (21 май – 30 май)

Годината ще ви предложи много срещи с интересни хора. Ваша ще бъде грижата да отсеете тези, с които искате да задълбочите отношенията си. Най-силният романс ви очаква в последните два месеца на 2018-а. Ще получавате много комплименти, но вие сте достатъчно разумни да знаете кога са искрени. Семейните ги очаква безпроблемна година с много приятни изживявания през летния период.

Близнаци, втора декада (31 май – 10 юни)

За родените във втората декада годината ще бъде нестабилна. Ще имате възможност да започнете нова връзка, но има опасност да не се окаже желаната. Ще бъдете душата на компанията, което ще гарантира около вас достатъчен брой ухажори. Проблемът, ако има такъв, е вашата несигурност дали искате сериозни отношения. Семейните Близнаци ги очаква труден период през пролетта, който ще бъде преодолян единствено ако и двете страни държите на половинката си.

Близнаци, трета декада (11 – 21 юни)

Очакват ви невероятни изживявания на любовния фронт, които малко ще натежат в края на годината. Вашата приятна компания ще предизвика достатъчно хора да се пробват да ви прободат сърцето. Вашият приключенски дух обаче няма да ви остави на мира и едва ли ще искате той да бъде укротен. За вас водещи ще бъдат краткотрайните изживявания. През последните месеци обаче ще се почувствате уморени от толкова разпиляване на чувства и нормално ще дойде въпросът дали не е време да се кротнете в компанията само на един човек. Дилема, която едва ли ще разрешите през следващата година. Семейните представители на декадата ще се радват на безоблачни отношения, а всички проблеми ще бъдат незначителни и бързо решавани.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари

... ( преди 6 години )