IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Телец: Годишен и любовен хороскоп за 2018 година

16 декември 2017 15 20

Какво очаква представителите на този знак през следващата година

Снимка: Pixabay

Снимка: Pixabay

През изтеклата година Телците обърнаха внимание предимно на своето развитие, а през 2018-та е време да берат плодовете на своето усилие.

Още първите месеци ще ви изкушат с предложение за нова работа или за повишение в сегашната. Трябва обаче да претеглите всички плюсове и минуси, защото звездите не са категорични дали ще ви донесе търсения ефект.

Пролетта ще е истински плодотворна за тези, които са в творческата сфера. Всичките ви начинания ще се увенчават с успех, а с най-голяма лекота ще се справят тези, които се занимават с музика и книжовна дейност.

Първата половина от годината ще протече на един дъх, финансовото ви състояние ще бъде стабилно, но и в никакъв случай рог на изобилието. По отношение на доходите всичко може да се промени в началото на лятото, когато можете да увеличите банковата си сметка от неочаквано място. Август е месецът, в който трябва да планирате почивката си. Харчете на воля за развлечения, защото звездите съветват от септември да наложите финансова дисциплина.

Лятото е времето и на семейните Телци да се отдадат на романтика, помислете за подарък, с който да изненадате половинката си.

През октомври и ноември трудно ще намерите време за почивка. Ежедневието ви ще бъде запълнено с важни срещи, преговори, както и с курсове, с които да повишите квалификацията си.

От това ще страда вашият партньор или семейство, но усилията ще си струват.

Декември е месецът, в който трябва да почивате най-активно и да оцените, че годината е била трудна на моменти, но пък ви е донесла истинско удовлетворение.

Звездите съветват през 2018-та да отделите повече време за спортуване – джогинг, плуване, бокс... Това само ще подобри настроението ви и ще държи баланса между работа и личния ви живот. Спортът ще повиши и желанието ви за флирт и забавления.

Любовна прогноза за Телец за 2018 г.

Годината ще бъде изпъстрена с изненади в любовта, но не всички ще са с положителен знак. Една от основните причини не всичко да върви по мед и масло в личния ви живот е вашият работохолизъм. Време е да си припомните, че на интимния фронт вие сте една от най-палавите зодии.

Телец, първа декада (21 – 30 април)

През 2018 г. можете да бъдете капризни, колкото искате – вашият партньор или пък обожателите, ще ви прощават всичко и ще бъдат търпеливи към вас. Всъщност 2018-та може да се превърне в годината с чудеса във вашия личен дневник. Изглежда, че богинята на любовта пише роман специално за вас. Всичките ви желания ще се реализират, флиртовете ви ще се увенчават с успеха, който искате. Семейните Телци ще преминат през изпитание през април, но като цяло ще се радват на хармоничен съвместен живот с половинката си.

Телец, втора декада (1 – 10 май)

Ще имате интересни срещи с противоположния пол и без никакъв проблем можете да боднете с рогце всеки един в сърцето. Интуицията ви работи на пълни обороти и в крайна сметка няма да имате безсмислени срещи с хора, с които нямате допирни точки. Затова какъвто и избор да направите – той ще е печеливш. За обвързаните годината ще бъде изпълнена с романтични изживявания, а юли ще изиграе ролята на втори меден месец.

Телец, трета декада (11 – 20 май)

Ще имате много ухажори през годината. Звездите съветват да бъдете снизходителни към малките им слабости, защото в крайна сметка те искат да ви направят щастливи. Ще намерите много нови и интересни хора. Родените през тази декада са самият чар и ще имате богат избор. Само от вас зависи дали ще задълбочите отношенията си с някого. Годината е подходяща за тези, които вече са наясно, че искат да изживеят остатъка от живота си с половинката и да вдигнат сватба.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари