IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 8 декември

8 декември 2017 06 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Благоприятен ден и бихте могли да се справите с доста занимания, ако сте готови да променяте тактиката съобразно обстоятелствата. Предстои важен разговор, който не бива да отлагате. Ако се наложи разместете позициите в графика си.

Телец

Спазвайте правилата и се придържайте към законите. Ще се натъкнете на доста изнервящи ситуации днес. Контролирайте емоциите.

Близнаци

Довършвайте всичко започнато и изслушвайте внимателно събеседниците си. Подхождайте към задачите си отговорно и организирано. Не е желателно да забравите или пропуснете нещо, ще се компрометирате.

Рак

Ако искате да си свършите работата качествено отделете повече време за подготовката. Създайте си точен график и го спазвайте. Едно от условията за добри постижения е около вас всичко да е в ред.

Лъв

Обстоятелствата ще са противоречиви и на моменти ще ви е трудно да се ориентирате в обстановката. Дистанцирайте се от конфликтни ситуации, особено по въпроси, които не ви засягат пряко. Проявете последователност и не изневерявайте на принципите си.

Дева

Днешната работа ще ви затрудни. Проиграйте няколко варианта и ако е възможно, удължете си сроковете на работа. Ако личният опит не ви е достатъчен, консултирайте се с колеги от бранша.

Везни

Намалете индивидуалната инициатива и взимайте дейно участие в екипните дейности. Не пропускайте насрочените обсъждания, съвещания или други служебни разговори. Във ваша полза е да сте „в час“ с всички разисквани въпроси.

Скорпион

Намалете темпото, преглеждайте щателно всички документи, с които се налага да работите. Проверявайте редовно електронната си поща и поддържайте текущите делови контакти перманентно. Намалете инициативата при уговаряне условията на сделка или договор.

Стрелец

Ще се наложи лично или дистанционно да присъствате на няколко важни делови срещи. Не променяйте първоначалните параметри на уговорките си. Действайте с познати методи и без излишни експерименти.

Козирог

Подхождайте творчески и с умерен риск към непознатите дейности. Въздържайте се от окончателни решения, ако не разполагате с актуална информация по разискваните въпроси. Ще получите важни сведения, които на този етап е желателно да не споделяте публично.

Водолей

Намалете активността във всички сфери, освен в областта на личните отношения. Ако се налага да изяснявате някакви лични или любовни недоразумения, направете първата крачка. Няма да съжалявате.

Риби

Въздържайте се от каквито и да било кардинални промени. Следвайте хода на събитията такива, каквито са и се съобразявайте с мнението на хората около себе си, особено ако са ви близки. Днес е по-добре да сте в пасивна позиция.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари