IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тъмната и светлата страна на всяка зодия (I част)

9 декември 2017 15 15

Всичко в живота си има две страни

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Всяка част от живота си има две страни – във всеки аспект и всяко същество. Във всеки човек могат да се открият както положителни, така и отрицателни черти. От нас обаче зависи по какъв начин ще ги използваме в своя живот и в отношенията си с околните.

Любопитното е, че можем да наблюдаваме сходни качества и недостатъци сред различните знаци в зодиака. А ето и кои са двете лица на всеки зодиакален знак.

Овен

Представителите на тази зодия са духовни същества с голяма енергия за живот. Тези хора са силно мотивирани, пламенни и страстни и следователно могат да заразят обкръжението си с ентусиазъм.

Те не вярват в отказа и никога не предприемат стъпка назад в предизвикателството, към което са се отправили.

Когато се потопите в характера им малко повече, започвате да забелязвате агресивната и доминираща страна на тяхната природа. Дори някои дребни неща могат да ги извадят от равновесие и да ги разгневят.

Телец

Телците са от хората, които вярват в стабилността и дългосрочните взаимоотношения. Винаги се стремят да живеят в стабилна среда. Работят много, за да спечелят достатъчно и да си осигурят лесен живот – това е част от тяхната природа. Те обичат последователността в живота, заради което са надеждни партньори за дългосрочни отношения.

Всичко при тях е наред, докато не се прояви по-дълбоката природа на зодиакалния им знак. Когато започнат да се държат като бик, който не прави компромиси или се инати, се появява истинският проблем. Те понякога са склонни да бъдат по-взискателни и притежателни като партньори, което след това води до редица проблеми.

Близнаци

Близнаците напълно отговарят на своята зодия – държат се така, сякаш има още някого, който живее в душата им. Те обикновено се считат за екстровертни, общителни, социални същества, които имат огромен списък с приятели. Те винаги са готови за всякакви приключения и никога не се притесняват в компанията на непознати.

Другият близнак в душата им обаче е съвсем различен. Той е много импулсивен и неспокоен. Тази страна на тяхната природа се появява само когато са депресирани и тъжни.

Рак

Представителите на тази зодия са верни, съпричастни и отдадени хора. Те са склонни да се грижат за другите и да подават ръка на онези, които имат нужда. Въпреки че не разкриват себе си лесно, те са страхотни слушатели. Много любезни и истински хора, поради което другите често се възползват от тях.

При Раците не става дума за друга тяхна страна, а за една и съща, която може да им донесе и редица проблеми. Те доста лесно стават жертва на тревожни разстройства и депресия. Тези хора трябва да започнат да вярват в себе си и да спрат да се самокритикуват.

Лъв

Лъвовете са родените лидери и са известни с това, че винаги са в светлината на прожекторите. Те лесно вземат контрола в ръцете си и затова винаги командват. Те са амбициозни, енергични и уверени хора.

Родените под този знак обаче притежават и съвсем друго лице. Възможно е да бъдат изцяло погълнати от себе си и макар да са приятелски настроени по природа, понякога изглеждат изкуствени.

Дева

Девите са много интелигентни, аналитични и винаги следват логиката. Обикновено те помагат на другите със своя ум.

Истинският проблем възниква, когато покажат другото си лице. Понякога са склонни да приемат работата си по-сериозно, отколкото трябва. Този навик създава дисхармония в групата, в която се намират. Те не се движат по течението и затова присъствието им понякога се усеща като смущаващо атмосферата.

Утре очаквайте втората част на материала.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари