IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тъмната и светлата страна на всяка зодия (II част)

10 декември 2017 15 15

Всичко в живота си има две страни

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Всяка част от живота си има две страни – във всеки аспект и всяко същество. Във всеки човек могат да се открият както положителни, така и отрицателни черти. От нас обаче зависи по какъв начин ще ги използваме в своя живот и в отношенията си с околните.

Любопитното е, че можем да наблюдаваме сходни качества и недостатъци сред различните знаци в зодиака. След като разбрахме кои са двете лица на първите шест зодии, предстои да видим как стоят нещата и сред останалите шест.

Везни

Те са любезни хора, които вярват в мирния живот. Тяхната природа обаче понякога им създава сериозни проблеми. Те се опитват да поддържат стабилно темпо, което понякога не е приложимо в живота.

Въпреки че избягването на скандалите и пререканията е добро нещо, понякога конфронтацията е необходима. Точно тогава те стават жертви на собствената си природа.

Скорпион

Скорпионите са духовити и с чувство за хумор. Те държат атмосферата около тях да е лека и щастлива. Вярват в правилната ориентация и имат независим и страстен начин на живот.

На моменти могат да бъдат отмъстителни. Това е другата страна на техния характер. Представителите на тази зодия мразят да бъдат предавани или предизвиквани да вадят на показ тази страна.

Стрелец

Стрелците са огнени, авантюристи и освен това са забавна компания, с която да прекарате времето си. Те са много внимателни същества.

Стрелците имат проблеми с темперамента си и лесно се дразнят на дребни неща. Когато са ядосани, са склонни да забравят своите граници.

Козирог

С родените под този знак се работи най-трудно. Те вярват в богатството и успеха и имат интелект и логически ум. Козирозите са хора с визия и са добри лидери. За тях работата е изключително важна.

От друга страна, те обичат да се хвалят и често са погълнати от себе си. Тяхното безкомпромисно отношение често създава сериозни проблеми в личния им живот.

Водолей

Водолеите са много интересни и забавни личности. Те обичат да пътуват и да общуват с нови хора. Всичко ново и предизвикателно ги вълнува. Те са любезни хора и следователно, обичани от другите.

Обаче понякога се държат много потайно и сдържано. Тяхната непредсказуема природа и практически подход са досадни за другите.

Риби

Те са подобни на родените под зодия Рак. Много обичат и се грижат за другите и са добри любовници и приятели. В отношенията с останалите са много верни и подкрепящи.

Тяхната природа също има две лица. Рибите не приемат действителността с лекота, те се опитват да избягат от различните ситуации и често се оказват самотни.

Въпреки че всичко има две страни, когато човек се научи да ги управлява с лекота, успява да реши повечето от проблемите.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари