IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 10 декември

10 декември 2017 08 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Не се учудвайте, ако се почувствате леко отпаднали и отегчени днес. Ако се налага да правите нещо спешно, то действайте с умерено темпо. При всички други обстоятелства е желателно да заемете пасивна позиция и да не се преуморявате.

Телец

Подгответе се за неприятни разговори с вашите роднини или тези на любимия човек. Вероятно ще имат неоснователни претенции по повече от един въпрос. Запазете спокойствие, реагирайте аргументирано и ако виждате, че нещата ще свършат зле, се опитайте да отложите крайното решение.

Близнаци

Отделете време за себе си. Погрижете се за външния си вид с процедури, изискващи повече време, например свързани с кожата, косата, фигурата. Създайте си и някакво импровизирано развлечение с духовна насоченост. Ще се почувствате прекрасно.

Рак

Не подминавайте с безразличие покана на приятели за парти сред природата. Ще има и непознати, които ще ви допаднат. Разходката като цяло ще е свързана с положителни емоции и дребни приключения, спомените за които дълго ще ви забавляват.

Лъв

Във ваша полза е да се отдадете на пълноценна почивка за възстановяване на тонуса. Организирайте си занимания със спорт, сауна или масаж. Не мислете за неизпълнените задачи. Ще получите помощ точно оттам, откъдето най-малко очаквате.

Дева

На преден план ще излязат въпроси, свързани с финансовото ви състояние, а те пък от своя страна ще са свързани с бита и обстановката в дома ви. Вслушайте се в мнението и препоръките на любимия човек. Ако действате „на своя глава“ може да се стигне до сериозни разправии.

Везни

Вероятно ще попаднете на някакво публично мероприятие, където ще има доста хора. Не привличайте вниманието. При среща със стари познати е по-добре да им оставите инициативата за поздрав. Ще разберете доколко държат на връзката си с вас.

Скорпион

Игнорирайте уреждането на домакински и битови въпроси и използвайте времето си за удовлетворяване на духовните си необходимости. Ако любимият човек не желае да ви придружи, подберете си подходяща компания, но не влизайте в лапите на рутината.

Стрелец

Едва ли ще реализирате всички набелязани за днес задачи, но с финансовите ще се справите успешно. Контактите ще са интензивни и приятни, може да направите и някои полезни покупки. Не съжалявайте за отложените дейности, ще имате време и за тях.

Козирог

Енергетиката ви е стабилна, а настроението – оптимистично. Предстоят вълнуващи преживявания в компания с много близки приятели или само с една предпочитана от вас личност. Избягвайте разговорите за работа и бизнес, ще съсипете обстановката.

Водолей

С приятни новини отдалече ще започне денят. Стари приятели, които живеят извън страната може да ви потърсят за среща в празничните дни. Идеята ще е свързана с грижи, но приятни. Съобразете се и с желанията на близките си.

Риби

Следвайте въображението си най-вече що се отнася до забавленията. Не чакайте предложения от близките си. Изненадайте ги с ваша инициатива. Не само ще я приемат, но и ще се зарадват.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари