IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 11 декември

11 декември 2017 06 34

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Контролирайте емоциите и разпределяйте равномерно силите си. Не прехвърляйте служебните проблеми у дома и обратно. Значително ще подобрите настроението си, ако установите кое точно ви изнервя.

Телец

Контактите с приятелите и роднините ще са по-интензивни от тези с колегите. Ще получите приятна изненада чрез телефонен разговор. Едва ли ще успеете да се справите с всички набелязани за днес задачи, но не го приемайте драматично.

Близнаци

Не се захващайте с непознати занимания. Ориентирайте усилията си към довършване на вече започнатите битови задачи. Въздържайте се от открити забележки по отношение на колегите си.

Рак

Ще имате възможност да оправите стари грешки и да изгладите конфликтни ситуации с колеги или съседи. Възползвайте се и търсете компромисни решения. Никой не е идеален, а принципите ви на моменти не отговарят на реалните условия.

Лъв

Най-после ще успеете да довършите някаква изостанала задача. Решението ще се окаже изключително лесно. Било е въпрос на недостатъчна информация, която днес ще получите и ще съумеете да приложите.

Дева

Запазете спокойствие, ако денят започне с неприятна новина. Преценете доколко ще се отрази на бъдещите ви намерения. След като си изясните детайлите ще ви е доста по-лесно да си изградите подходяща тактика на действие.

Везни

Не са изключени разногласия с партньорите по финансови въпроси. Ще получите някаква приятна изненада от стар приятел, която ще ви зареди с оптимизъм и добро настроение. Благодарение на него ще се справите с доста неприятна задача.

Скорпион

Разпределете времето си днес на три части: за работата, за семейството и за себе си. Подредете ги според възможностите и обстоятелствата. В края на деня ще установите, че ви е било много по-лесно да се справите с всичко и съвсем не чувствате силна умора.

Стрелец

От вас зависи дали нещата ще се случват трудно или лесно. Ако се вторачвате в дреболии и търсите „под вола – теле“ очакват ви доста неприятности. Ако сте склонни да участвате в екипните занимания без да драматизирате всичко ще се получи без особени усилия.

Козирог

Запазете спокойствие каквото и да се случва около вас. Неприятностите, доколкото ги има, няма да ви засегнат пряко. Приемайте философски събитията и се опитайте да се адаптирате към тях.

Водолей

Според една мъдрост който умее да работи, умее и да се забавлява. Денят няма да е от най-лесните, но и затрудненията няма да са фатални. Умението ви да се шегувате за собствена сметка ще ви помогне да се измъкнете от неприятна ситуация.

Риби

Решавайте въпросите, които ви засягат лично според собствените си убеждения. Не се възползвайте от чужд опит и съвети, които във вашия случай със сигурност ще са неприложими или ще дадат съвсем друг резултат.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари