IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 12 декември

12 декември 2017 06 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pixabay

Снимка: Pixabay

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Началото на деня ще е окуражаващо, ще получите интересни новини от приятел и предложение за парти. Ежедневните задължения няма да ви затруднят, но може да се наложи да върнете заем, който сте взели преди време или да заплатите задължения към държавната администрация.

Телец

Ще се случат непредвидени събития в семейството. Може да се наложи да предприемете пътуване заради близък или да приемете за известно време роднина у дома. Действайте разумно и не позволявайте да ви манипулират.

Близнаци

Ще изникне задача, с която не можете да се справите самостоятелно. Споделете с близките и се възползвайте от опита им. Ще получите адекватна помощ дори и да не помолите за това.

Рак

Не всичко ще се получава според предвижданията ви. Някаква задача ще ви затрудни, ще ви липсва концепция за крайния резултат. Потърсете информация за съществуващи практики, комбинирайте няколко варианта и се ориентирайте към най-нестандартния.

Лъв

Уреждането на лични въпроси ще ви отнеме много повече време от служебните. Преценете дали не е добра идея да отсъствате от работа, за да не се разсейвате с няколко задачи едновременно. Въздържайте се от допълнителни разходи, ако е възможно.

Дева

Като цяло денят ще е спокоен. Тревогите, доколкото ги има, ще са свързани със здравето на децата или родителите ви. Мислете и за собственото си здраве докато ги обгрижвате. Вземете превантивни мерки, ако става дума за вирусна инфекция.

Везни

Не е желателно да пътувате, дори и на кратки разстояния. Бъдете предпазливи, ако се налага да подписвате документи или да детайлизирате условията по текуща сделка. Ако е възможно да отложите процеса, то направете го.

Скорпион

Обстановката на работното място ще е напрегната. Контролирайте емоциите и преценявайте изказванията си. Мнението ви, колкото и да е добронамерено, може да се натъкне на враждебност и да предизвика ожесточени спорове.

Стрелец

Не предприемайте никакви кардинални промени, свързани с обичайното ви ежедневие. Идеите, които ви хрумват, колкото и интересни да ви се струват, на този етап са по-скоро неприложими. Приемете критиките към себе си като предпазна мярка.

Козирог

Ще се наложи да се справите с някакъв доста объркан казус. На този етап не обсъждайте с никого. Имате нужда от уединение, за да систематизирате информацията и да си изградите концепция.

Водолей

Ще имате възможност да коригирате стар пропуск или да внесете нещо ново във вече съществуващ проект. Не се колебайте, действайте решително и бързо. Реално от вас се изисква да адаптирате направеното към актуалните условия.

Риби

Ориентирайте усилията си към дейности, свързани с комуникация. Убедителни сте и привлекателни. Възможно е да създадете нови контакти, но на този етап е по-добре да запазите дистанция и да не обсъждате лични подробности.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари