IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 13 декември

13 декември 2017 06 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

По обективни причини ще се наложи да промените програмата си. Денят може да започне с интензивни контакти, които да променят насоката на мисълта ви. Въздържайте се от окончателни решения и отговорни делови разговори.

Телец

Ако се наложи внезапно да тръгнете на път не го отлагайте. Занимайте се старателно с подготовката на документите и багажа, за да не забравите нещо важно. Преценявайте изказванията си съобразно събеседниците, за да не си създадете неприятности.

Близнаци

Въздържайте се от каквито и да било рискове и авантюри, свързани с финанси и инвестиции. Не е изключено да чуете лоши новини днес. Преценете кой ви ги съобщава преди да предприемете някакви действия, защото може да се окажат и подвеждащи.

Рак

Постарайте се да запазите спокойствие каквото и да се случва около вас. Не реагирайте на провокации, целта им е да ви въвлекат в конфликт или интрига. Може би ще ви поканят да участвате в публична дискусия, от която ще получите допълнителни приходи.

Лъв

Намалете контактите с деловите партньори и отделете малко повече време за близките си. Не е за предпочитане да тръгвате на път. Направете го само, ако е неотложно. Ще се наложи да се справите със сложен казус на работното място, но ще се справите.

Дева

За да се справите с битов проблем ще се наложи да направите допълнителни разходи. Избягвайте скъпите покупки, по възможност отделете време за маркетинг. Проявете търпение към грешките на близките си.

Везни

Събитията ще са динамични и няма да разполагате с достатъчно време за всичко, което сте си наумили. Веднъж установявайки, че няма как да отхвърлите цялата работа ще е по-добре да намалите темпото и да приемете фактите с усмивка. Все пак, нищо фатално не се е случило.

Скорпион

Опитвате се да правите твърде много неща едновременно и някои подробности ви убягват. По-добре ще е да действате последователно и да се концентрирате върху всяка задача поотделно. Така ще знаете със сигурност докъде сте стигнали и колко ви остава.

Стрелец

Помислете за работата си в по-широк мащаб. Анализирайте направеното от началото на годината до момента и преценете с какво не сте успели да се справите. В резултат ще установите и дали изобщо трябва да се захващате с част от проектите си.

Козирог

Потърсете причините за влошени лични отношения с близки роднини или приятели. Потърсете и своето място в конфликта, след което помислете дали не е добра идея да направите първата крачка за разведряване на обстановката и действайте смело.

Водолей

Неспокойни сте, раздразнителни и реагирате остро на откровени дреболии. Осигурете си разходка, развлечение, уединение и не влизайте в остри диалози с близките и колегите си. Ще кажете неща, за които ще се наложи да се извинявате.

Риби

Енергетиката ви е стабилна и сте наясно с целите си. Създайте си ред в работата, контролирайте емоциите и подхождайте прагматично към задачите. Ще имате възможност да стабилизирате позициите и да защитите интересите си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари