IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Топ 3 на зодиите, които обичат да бъдат сами

13 декември 2017 16 00

Това за тях е начин да възстановят силите си

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Хората, които обичат да са сами, нямат нужда постоянно да бъдат заобиколени от хора. Вместо това, те се радват на собствената си компания и на нещата, които могат да направят в усамотение.

Те знаят колко важно е да отделят време само за себе си и че самотата може да бъде здравословна. Тези хора са по-различен вид самотници, те предпочитат да са сами, но все пак имат и социални контакти.

Те може да се почувстват претоварени, когато са заобиколени от много хора. Тогава имат нужда да си починат от социалното взаимодействие.

Любовта към усамотяването се наблюдава по-осезаемо сред някои зодии. Ето и кои заемат първите места.

Скорпион

Не че Скорпионите не обичат да са сред хора, просто те могат да влязат в главите им, което в известна степен ги натоварва.

Когато родените под този знак са обсебени от човек или проект, те са склонни да се обръщат навътре към себе си. Те планират и силно се фокусират върху тази мания и през това време не търсят компанията на други хора.

Скорпионите обичат да седят с мислите си и да ги чуват, без някой да ги прекъсва.

Рак

Представителите на тази зодия обичат да се забавляват, но ако се почувстват възмутени или наранени от негативно отношение, те се оттеглят в черупката си.

Раците обичат да си стоят вкъщи, затова да останат у дома сами за тях не е тежест, а нещо, което им носи радост. Те са много чувствителни и има моменти, в които може да усетят света като жестоко място. Тогава имат нужда да останат сами със себе си, за да се възстановят.

Риби

Рибите харесват хората, но обичат да бъдат сами. Те прекарват много време в мислите и собствения си свят, тъй като имат богато въображение. Понякога са мързеливи, така че може да предпочетат да си останат в леглото, вместо да отидат на някое събитие.

Те са много доволни, когато останат сами и могат да се оттеглят в света на въображението си.

Има и моменти, когато Риби отчаяно се нуждаят от някакъв социален контакт, но щом тази необходимост е удовлетворена, те могат дълго време да останат сами.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари