IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 14 декември

14 декември 2017 06 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Не отговаряйте веднага на предложение за нов проект или допълнителна работа. Част от деловите разговори ще са напрегнати, постарайте се да ги провеждате в рамките на добрия тон. Отделете време за подреждане на дома и лека промяна на обстановката.

Телец

Следвайте принципите си и спазвайте правилата. Ще имате възможност да реализирате някаква промяна, свързана с обичайното ви ежедневие, ако действате прагматично и не давате гласност на решенията си.

Близнаци

Не е изключено да получите допълнителни финансови постъпления. Колкото по-малко хора знаят за това, толкова по-добре. Не се увличайте по атрактивни търговски предложения, ще се окаже манипулация и измама.

Рак

Желателно е да действате самостоятелно и да не допускате намеса в решенията си. Въздържайте се от щедри обещания, дадени по принуда. Няма да се справите и ще си създадете врагове.

Лъв

Бъдете предпазливи, не контактувайте с непознати. Съществуват предпоставки за измама. Ако се налага да шофирате не си позволявайте екстремни действия. Вероятно ще подобрите отношенията си с хора, с които от известно време сте в конфликт.

Дева

Ще завършите дейност, започната преди доста време. Резултатите ще ви удовлетворят и заредят с добро настроение. Вечерта е редно да си направите заслужен подарък, например да посетите театрална постановка или друго занимание, свързано с духовните ви необходимости.

Везни

Ситуацията на работното място може да се окаже напрегната и конфликтна. Запазете присъствие на духа. Ако реагирате спокойно, логично и аргументирано, бързо ще потушите назряващия скандал.

Скорпион

Ако ви поканят на делова среща, която не сте предвидили и за която не сте подготвени, опитайте се да я отложите. Някой от колегите или близките може да ви подведе и да ви разочарова с поведението си. Не обсъждайте, преценете собственото си участие в ситуацията.

Стрелец

Началото на деня ще е изнервящо. С каквото и да се захванете ще се натъквате на обективни затруднения, които няма как да прескочите. Приемете фактите философски. Организирайте си някакво развлечение вместо да се изнервяте и да буксувате на едно място.

Козирог

Творческият ви потенциал е силен, а излъчването – осезателно. Днес никой няма да ви се противопостави или да пренебрегне желанията ви. Възползвайте се, за да си уредите задачи, свързани с одобрението на държавната администрация.

Водолей

Използвайте познати, доказали ефективността си методи на работа и се занимавайте с конкретни задачи. Няма да разполагате с много време за почивка, но за сметка на това ще стабилизирате позициите си и ще докажете професионализма си.

Риби

Като цяло денят ще е спокоен. Преди обед ще ви съобщят добри новини, свързани с уреждане на юридически спор. Настроението ви е оптимистично и ще преодолеете затрудненията с минимални усилия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари